Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Arkadaş kavgası ölümle bitti

        İZMİR Karabağlar'da, aynı sokakta oturan ve alkol alan bir grup arkadaş arasında çıkan kavgada sırtından bıçaklanan 26 yaşındaki Uğur Atilla, kaldırıldığı hastanede öldü. Atilla'nın ölümüyle ilgili gözaltına alınan iki arkadaşı, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Olay, Basın Sitesi 52/1 Sokak numara 98 önünde geçen salı günü saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Babasına ait mermer atölyesinde çalıştığı öğrenilen Uğur Atilla, komşusu ve arkadaşları olan bir grupla iddiaya göre alkol almaya başladı. Grup içinde bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Küfürleşmenin ardından büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Uğur Atilla bıçakla yaralanırken, olaya karışanlar kaçtı. Gürültü üzerine evlerinden çıkanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan genci ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ise kavgaya karışanların bulunması için çalışma başlattı. Gece saatlerinde, Atilla'nın arkadaşı olan ve kavgaya karıştıkları öne sürülen C.Ö. (21) ile H.Ş. (24) gözaltına alındı. Poliste verdikleri ifadelerinde suçlamayı kabul etmeyen iki şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        HASTANEDE CAN VERDİ

        Hastanede yaşam savaşı veren Uğur Atilla, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ölüm haberiyle genç adamın ailesi büyük acı yaşadı. Atilla'nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bu arada Atilla'nın Facebook'taki kişisel sayfasındaki fotoğraflarının altına, yakınlarıyla arkadaşları, duydukları üzüntüyü paylaştı. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ