Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şehit annesi Şahide Horoz oğlunun tabutunun başında baygınlık geçirdi Şehit cenazeleri resmi tören için Malatya'ya gönderildi

        Gümüşhane'den görevden dönüşte Sivas yolundaki trafik kazasında , Malatya Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet'te görevli 3 arkadaşı ile birlikte şehit olan Emrah Horoz'un, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta "Sessiz olun...!!! POLİSLER ŞEHİT OLUYUR...!!!' yazısını profil resmi yaptı. Emrah Horoz, bu paylaşımdan 3 gün sonra şehit oldu.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane'deki programının takibinin ardından Malatya'ya dönmek üzereyken İmranlı ilçesi Ortaköy mevkiinde otobüsün devrilmesiyle şehit olan polis memurları Fatih Çevik (31), Emrah Horoz (31) ve Beşir Kurt'un (40) cenazeleri otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi getirildi. Yapılan otopsinin ardından şehit polisler için uğurlama töreni düzenlendi.

        ANNE ŞAHİDE HOROZ BAYGINLIK GEÇİRDİ

        Kazada şehit olan polis memurlarından Emrah Horoz'un annesi Şahide Horoz oğlunun tabutunun cenaze aracına konulması sırasında ağıtlar yakarak uzun süre gözyaşı döktü. Anne Şahide Horoz daha sonra kısa süreli baygınlık geçirdi. Abla Gülçin Gün ise uzun süre gözyaşı dökerken ayakta durmakta güçlük çekti. Baba Hakan Horoz ise gözyaşı dökerken, polis ekiplerin yardımıyla ayakta durabildi.

        Yapılan uğurlama töreninin ardından şehitlerin cenazeleri görev yaptıkları Malatya'ya gönderildi. Burada düzenlenecek törenin ardından şehitler toprağa verilmek üzere memleketlerinde gönderilecek.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ