Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Antalya'da akıl almaz olay!

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        Antalya'nın Alanya ilçesinde 8 ay önce ayrıldığı erkek arkadaşı G.Y. (29) ile buluşan 26 yaşındaki P.U., yanında götürdüğü 3 aylık bebeği göstererek "Bu bebeğin babası sensin" dedi. Eski erkek arkadaşıyla Saray Mahallesi'ndeki bir pansiyona yerleşen P.U., geçtiğimiz cuma günü, erkek arkadaşının cep telefonuna "Ben bu bebeğe bakamam" mesajı attıktan sonra İstanbul'a kaçtı. Pansiyonda iki gün bebekle birlikte kalan G.Y., önceki gün polis merkezine giderek yardım istedi.

        MESAJ ATIP TERK ETTİ

        G.Y., emniyetteki ifadesinde "P.U., eski kız arkadaşımdı. Onunla birkaç kez cinsel ilişkiye girmiştik. 8 ay önce de ayrılmıştık. Geçtiğimiz hafta İstanbul'dan yanıma geldi. Yanındaki bebeği gösterip ‘Bu bebek senden' dedi. Bir süre birlikte pansiyonda kaldık. Geçtiğimiz cuma günü dışarı çıkmıştı. Cep telefonuma ‘Ben bu bebeğe bakamam' diye mesaj attı. İki gün geri gelir diye bekledim ama gelmedi. Daha sonra İstanbul'a döndüğünü öğrendim" dedi.

        YURDA TESLİM EDİLECEK

        Babayla birlikte pansiyona giden polis, 20 günlük bebeği alarak Alanya Devlet Hastanesi'ne götürdü. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen bebeğin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı yurda teslim edileceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ