Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Volkan Demirel ile Kasımpaşalı Yalçın Ayhan arasındaki davanın ilk duruşması görüldü

        Sedef ŞENKAL / HT GAZETE

        Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın devre arasında Volkan Demirel’in, Kasımpaşalı Yalçın Ayhan’ı tehdit ettiği iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması görüldü.

        Anadolu 68. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya Volkan Demirel ile müşteki Yalçın Ayhan katıldı. Sanık Demirel verdiği ifadede maç esnasında Yalçın’ın ailesine ve özellikle annesine küfür ettiğini Semih Şentürk’ten duyduğunu belirterek, “Küfür edip etmediğini sordum. Ettiyse yüzüme etmesini söyledim. O da bana ‘Sen herkesi evden aldırıyormuşsun. Sen kabadayımısın’ dedi. Otobüse binerken tekrar karşılaştık bunun kamera görüntüleri de vardı. Görüntülerde üzerime yürüdüğü sabittir. Çevremizdeki insanlar bizi tuttu ayrıldık. Maç sonrası kendisini aradım. ‘Küfürü yüzüme söyle buluşalım’ dedim. Telefonda maçta penaltı yaptırdığı için üzüldüğünü ağzından ne çıktığını bilmediğini söyledi. Benden özür diledi” dedi.

        ‘YOLUMU KESTİ’

        Bu sezon Başakşehir’de oynayan Yalçın Ayhan ise Volkan’ın kendisini iki kez üst üste tehdit ettiğini ve küfürler savurduğunu belirterek şunları söyledi: “Maç sonunda yolumu kesti, koluma girerek kenara çekti ve sinkaflı bir kelime kullandı. Beni evimden aldıracağını söyledi. Otobüse yaklaşırken tekrar yanıma geldi. Yine küfür etti yine ‘Seni evinden aldıracağım’ dedi. Tehditlerine telefonda da devam etti. Ben ona maç esnasında kesinlikle küfür etmedim. Semih Şentürk’ten duydukları doğru değildir. Demirel benim üzerimde korku yaratmıştır.” Şahitlerin dinlenmesinin ardından mahkeme maçın kaydının istenmesi ve Semih Şentürk’ün zorla duruşmaya getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

        Yalçın Ayhan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ