Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa soma maden faciası, Soma'dan kurtuldu, trafik kazasında öldü

        Kırkağaç'ta önceki gün Ihlamur Evleri Kavşağı'nda iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Yasemin Demirel (25) ile eşi Özcan Demirel (26) memleketleri Dursunbey'de gözyaşları arasında toprağa verildiler. Özcan Demirel'in Soma'daki maden kazasından sağ olarak kurtulduğu öğrenildi.

        Dün öğle saatlerinde cenazeleri Dursunbey'e getirilen genç çiftin, cenaze namazları Hondular Mahallesi'nde kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Cenazeye araçta bulunan ve kazada ağabeyi ve yengesini kaybeden Sadık Demirel de katılırken, cenaze sırasında fenalaşarak ambulans ile Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenaze namazı öncesi evlatlarını kaybeden baba Mehmet Demirel fenalık geçirdi. Acılı babaya sağlık ekipleri müdahale etti.

        İkindi namazının ardından mahalle meydanında cenaze namazı kılındı. Cenazede baba Mehmet Demirel güçlükle ayakta dururken, genç çiftin cenazeleri Dursunbey Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracı ile mahalle mezarlığına götürülerek defnedildi. Kazada yaşamını yitiren Özcan Demirel'in Soma'da madende çalıştığı, geçtiğimiz Mayıs ayında Soma'da gerçekleşen maden kazasından da sağ olarak kurtulduğu öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ