Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Günün öne çıkan transfer haberleri (12 Ocak 2018) - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 'sürpriz br transfer yapabiliriz' açıklamasında gizli tutuğu ismin Alexandre Pato olduğu iddia edildi. (Fotomaç)

        2

        Fransız basını Galatasaray'ın, Las Palmas 'ta forma giyen forvet Loic Remy için transfer harekatına başladığını iddia etti. (RMC Sport)

        3

        Bursaspor, forvette görev yapan Patrick Twumasi transferi için kulübü Astana ile anlaşmaya vardı. (Fotomaç)

        4

        Beşiktaş, Manchester United'dana ayrılması gündeme gelen Zlatan Ibrahimovic için girişimlerde bulunacak. (TuttoMercato)

        5

        Beşiktaş, Cenk Tosun'un yokluğunu Arsenal'de fazla foma şansı bulamayan ve hem forvet hem de kanatta görev yapabilen Danny WelBeck ile doldurmaya çalışacak. (Fanatik)

        6

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş’in Demba Ba konusunda bir görüşme yaptıkları ortaya çıktı. Güneş’in Ba ile ilgili, “İyi bir Demba Ba’yı isterim. Ancak risk varsa transferi olmasın. Sağlık durumu elveriyorsa Ba’dan yanayım” dediği öğrenildi. (HTSpor)

        7

        Aykut Kocaman tarafından Antalya kamp kadrosuna dahil edilmeyen Ozan Tufan'ın Real Betis ile görüşmelerde bulunduğu iddia edildi. (Takvim)

        8

        Galatasaray, sol bek eksikliğini Milan'dan Ricardo Rodriguez'i transfer ederek çözmeyi hedefliyor. (Fotomaç)

        9

        Trabzonspor, Midtjylland'ın sol beki Filip Novak ile anlaşmaya vardı ama henüz Danimarka kulübü ile anlaşma sağlanabilmiş değil. (beIN Sports)

        10

        Fatih Terim, Galatasaray yönetiminden sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan sağ bek Kaan Ayhan ile şimdiden anlaşılmasını istedi. (Fanatik)

        11

        Maicon için Antalyaspor'a yaptığı ilk tekliften olumlu sonuç alamayan Trabzonspor bu transferden henüz vazgeçmedi. Bordo mavili kulüp, Akdeniz ekibinden oyuncu için bir fiyat biçilmesini istedi. (Fanatik)

        12

        Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Bayern Münih'ten Juan Bernat'ı da transfer listesine ekledi. (Fanatik)

        13

        Fenerbahçe'ye sürpriz bir golcü önerisi geldi. Menajerler, sarı-lacivertli kulübe Chelsea'de yeterince forma şansı bulamayan Michy Batshuayi'yi önerdi. (Fanatik)

        14

        Trabzonspor'da kiralık oynayan ve devre arası kamp kadrosuna alınmayan Theo Bongonda'nın ikinci yarıda Zulte Waregem forması giyeceği iddia edildi. (Fotomaç)

        15

        Fenerbahçe, Brezilyalı Fernandao için 3 milyon euro, Ozan Tufan içinse 8 milyon euro talep ediyor. İki futbolcu için henüz resmi bir teklif gelmedi fakat sözlü belirtilen rakamlar istenen fiyatın çok altında. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ