Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün son dakika transfer haberleri (11 Ocak 2018) Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Fatih Terim, Emre Mor'u, "Çok yeteneklisin ancak çalıştığın teknik direktörler seni anlamıyor. 1,5 yıl bizde kal, seviye atlarsın." sözleriyle ikna etti. (Fotomaç)

        2

        Cenk Tosun'u 22 milyon Euro garanti ücretle Premier Lig ekiplerinden Everton'a satan Beşiktaş, milli golcünün yerine Juventus'tan Mario Mandzukic'i düşünüyor. İtalyan basını siyah-beyazlıların, Hırvat yıldız için harekete geçtiğini yazdı. (Fanatik)

        3

        İspanya'da yayın yapan Sport gazetesi, Barcelona'nın Arda Turan transferi için Başakşehir'den 10 milyon Euro talep ettiğini yazdı. Tecrübeli futbolcunun Barcelona'ya maliyeti bugüne kadar 54 milyon Euro oldu! (Fotomaç)

        4

        RB Leipzig'e transfer olan ve Galatasaray'a kiralık olarak dönmesi gündemde olan Bruma'nın menajeri, böyle bir hamlenin imkansız olduğunu açıkladı. Menajer Balde "Fatih Terim'e hayran ama yoluna Leipzig'le devam etmek istiyor." ifadelerini kullandı. (Milliyet)

        5

        Portekiz basınına göre Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Talisca'nın kulübü Benfica, Brezilyalı futbolcuyla olan sözleşmesini 2 yıl uzattı. Instagram'dan bu haber üzerine hikaye paylaşan Talisca "Yalanlarla kirlenmiş bir dünya! Her zaman yanımda olduğun için teşekkürler Tanrım" ifadelerini kullandı. (Fanatik)

        6

        Celtic'te Moussa Dembele'nin takımda kalma kararı almasının ardından Celtic, Daniel Sturridge transferinden vazgeçti, Fenerbahçe avantaj yakaladı. (Fanatik)

        7

        Çek sol bek Filip Novak, Trabzonspor'a haber yolladı ve transfer olmak istediğini iletti. (Fotomaç)

        8

        Cenk Tosun'un yerine arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Fiorentina'nın Senegalli golcüsü Khouma Babacar için 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Babacar, düzenli forma giyebileceği bir takımda forma giymek istiyor. (Takvim)

        9

        Galatasaray'da Fatih Terim, yönetimden Juan Bernat'ı istedi. Bayern Münih yönetim, Bernat'ı satmak istemediklerini, sözleşme yenilemek istediklerini belirtti. (Fanatik)

        10

        Leverkusen, Werder Bremen ve Schalke'nin talip olduğu ve 8 milyon Euro'nun konuşulduğu Tolgay Arslan'ın bonservisi belli oldu. Beşiktaş yönetimi, Tolgay'ın fiyatını 15 milyon Euro olarak belirledi. (Fotomaç)

        11

        Trabzonspor'da Boca Juniors'a transfer olan Emmanuel Mas'tan sonra Fabian Castillo da ayrılmak istedi. Bordo-mavililer, yıldız futbolcunun bonservisini 5 milyon Euro olarak belirledi. (Fotomaç)

        12

        Beşiktaş'a Ricardo Quaresma için, adı açıklanmayan bir Çin kulübünden 15 milyon Euro'luk teklif yapıldı. Quaresma'ya ise yıllık 7 milyon Euro önerildi. (Sabah)

        13

        Fenerbahçe, eski kaptanı 37 yaşındaki Emre Belözoğlu için Medipol Başakşehir'in kapısını çaldı ancak ilk görüşmelerden sonuç alınamadı. Tecrübeli futbolcuyu Aykut Kocaman'ın çok istediği kaydedildi. (Takvim)

        14

        Bir dönem Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Fedor Smolov, Beşiktaş'ın Cenk Tosun'un yerine düşündüğü isimlerden biri. (Radyospor)

        15

        Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan ve 1,4 milyon Euro'luk maaşı nedeniyle gönderilmek istenen Aras Özbiliz'e Hollanda'nın Vitesse takımı talip oldu. Vitesse'nin Aras'ı kiralayarak ücretinin yarısını ödemeye razı olduğu öğrenildi. (Fotomaç)

        16

        Bursaspor, Moussa Sow'u kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. (Fanatik)

        17

        Napoli'den ayrılmayı kafasına koyan Emanuele Giaccherini'nin menajeri "Giaccherini ayrılacak ancak Türkiye ve Rusya iddiaları saçmalık. Kendisiyle ilgilinen İtalyan kulüpleri var" açıklaması yaptı. (Fotomaç)

        18

        Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Maicon, Trabzonspor'a transfer olmak istediğini yönetime iletti. (Fanatik)