Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Günün SON DAKİKA transfer haberleri - Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez yeşil sahaların dışında karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Filipe Luis'in menajerini İstanbul'a getirirken devreye Galatasaray girdi!

        2

        Fanatik'te yer alan habere göre Brezilyalı sol bekin menajeri Manuel Garcia Quilon, Fenerbahçe'nin davetlisi olarak İstanbul'a geldi.

        3

        Sarı-lacivertlilerle masaya oturan Quion transfer görüştü ancak haber Galatasaray cephesine ulaştı!

        4

        Atletico Madrid'de birlikte oynayan ve Luis'in yakın arkadaşı olan Arda Turan'ın devreye girmesiyle ibre Galatasaray'a döndü.

        5

        Galatasaray, Filipe Luis ve menajerini sarı-kırmızılı kulübe davet etti ve ocak ayında kadroya katılması konusunda Filipe Luis'le prensip anlaşmasına varıldı!

        6

        ELJIF'İN GELECEĞİ YABANCILARA BAĞLI!

        Fenerbahçe'nin yazın büyük umutlarla transfer ettiği Eljif Elmas'ın sarı-lacivertli kulüpteki geleceği yabancı oyunculara bağlı.

        7

        Transfer edildiği dönemde 18 yaşını doldurmadığı için lisans çıkarılamayan Elif'in adı ara transfer döneminde listeye yazılabilecek ancak şimdi de kontenjan dolu!

        8

        Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe, transfer döneminde en az 2 yabancıyı daha transfer etmek istiyor.

        9

        Eğer 3 yabancıyla yollar ayrılmazsa Eljif Elmas'a yine lisans çıkarılamayacak.

        10

        Aykut Kocaman'ın bu konudaki düşüncesi ise kontenjanın boşaltılmaması durumunda genç yıldızın süre alabileceği bir Süper Lig ekibine kiralanması.

        11

        ABDÜLKADİR İÇİN VALENCIA İLE PAZARLIK!

        Trabzonspor, altyapısından yetişen Abdülkadir Ömür için Avrupa kulüplerinden teklifler almaya başladı.

        12

        Altyapı milli takımlarında gösterdiği performansla uzun zamandır Arsenal, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi Avrupa devlerinin de aralarında bulunduğu birçok kulübün peşinde olduğu Abdülkadir için ilk resmi girişim Valencia'dan geldi.

        13

        Sabah'ta yer alan habere göre İspanyol ekibinin, menajerler aracılığıyla Abdülkadir için nabız yokladığı ve bonservisini sorduğu öğrenildi.

        14

        Trabzonspor kanadı ise Abdülkadir için şimdilik 'tok satıcı' rolünü oynuyor. Bordo-mavililer henüz Abdülkadir için herhangi bir bonservis bedeli belirlenmediğini, hatta şu an için oyuncuyu satmayı düşünmediklerini İspanyol kulübüne iletti.

        15

        Ancak Abdülkadir için ısrarcı olan Valencia'nın en az 15 milyon Euro'luk bir teklifle Trabzonspor'un kapısını çalabileceği belirtildi.

        16

        ASAMOAH HAREKATI!

        Sarı-kırmızılıların sol bek transferi için bir iddia da Vatan'dan geldi. Iasmin Latovlevici'nin sakatlığı sonrasında Galatasaray rotayı bir kez daha Asamoah'a çevirdi.

        17

        Yaz aylarında da alınmak istenen ancak Juventus'un transferden son anda vazgeçmesiyle yatan transferde ikinci perde başladı.

        18

        Sol bekte tek alternatifin Martin Linnes kalması üzerine Galatasaray, sıkış çalışarak Asamoah'ı devre arasında transfer etmek istiyor.

        19

        SOL BEKE ONAY ADVOCAAT'TAN!

        İngiliz sol bek Luke Shaw'u transfer edemeyen Fenerbahçe, rotasını Manchester United'ın diğer sol beki Daley Blind'e çevirdi.

        20

        Jose Mourinho'nun takımda istemediği ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Blind'in transferindeki en önemli etken maliyetinin uygun olması.

        21

        Fanatik'te yer alan habere göre Blind’i ikna etme konusunda ise yönetimin en büyük yardımcısı vatandaşı Janssen ile milli takımda hocalığını yapan Dick Advocaat olacak.

        22

        Tecrübeli teknik adam, milli takımdan öğrencisi olan Blind için yönetime olumlu referans verdi.

        23

        Advocaat’ın başarılı oyuncu için, “Saha dışında çok düzgün bir kişilik. Sorun çıkarmaz. Saha içerisinde de istikrarlı ve gerçek anlamda çok yönlü bir oyuncu. Transfer ederseniz, pişman olmazsınız. Fenerbahçe’ye fazlasıyla katkı sağlar” yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

        24

        JORDAN FERRI FENERBAHÇE'YE!

        Fransa'da yayın yapan RTL, Lyon'da yedek kalan Jordan Ferri'nin devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacağını iddia etti.

        25

        Haberde mevkisinde 4. tercih haline gelen Ferri'nin Mathieu Valbuena'nın yanında Fenerbahçe'ye gelebileceği kaydedildi.

        26

        ORKAN'IN TALİPLERİ ARTIYOR

        Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor'u 9-0 mağlup ettiği karşılaşmada dikkatleri üzerine çeken Orkan Çınar'ın talipleri var!

        27

        Fotomaç'ta yer alan habere göre Alanyaspor ve Göztepe gibi birçok kulübün siyah-beyazlı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu öğrenildi.