Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Günün transfer haberleri (7 Ocak 2018) - Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da ligin ilk devresinde forma giydiği 17 maçta 14 gol atarak gol krallığı yarışında Burak Yılmaz ve Adis Jahovic'le çekişen Bafetimbi Gomis'e zengin bir talip çıktı. Meksika'nın San Cadilla El Norte gazetesinin haberine göre rakibi Tigres gibi yıldız bir golcü isteyen varlıklı kulüp Monterrey, Gomis için harekete geçti!

        2

        Tigres'le sözleşmesi bu yaz sona erecek olan Andre-Pierre Gignac gibi bir santrfor almak isteyen Monterrey'in yönetimi Fransız yıldızı kadrosuna katma düşüncesinde. Ancak bu kulübün kafasını, tecrübeli golcünün zaman zaman yaşadığı sağlık sorunu kurcalıyor. Gomis'in Galatasaray'a transferi sürecinde de sık sık gündeme gelen hastalığı, Meksika ekibini düşündürse de haberde Monterrey'in transferde ısrarcı olduğu kaydedildi.

        3

        FENERBAHÇE İÇİN HAZIR!
        Devre arasında kadrosuna sol bek katmayı düşünen Fenerbahçe için Portekiz'den transfer iddiası geldi. A Bola gazetesi, sarı-lacivertlilerin Porto'dan Miguel Layun'un peşine düştüğünü kaydetti. Haberde, transferde istekli olan diğer kulüp olarak ise Everton'ı gösterdi.

        4

        Gazetedeki habere göre Meksikalı futbolcu, Porto'dan ayrılmak istiyor ancak Alex Telles'in Juventus'a gitme ihtimali, teknik direktör Sergio Conceicao'nun bu transfere onay vermesini zor kılıyor. Gazete, 29 yaşındaki futbolcunun ayrılmak için gerekirse Porto Başkanı Pinto da Costa ile görüşeceğini iddia etti.

        5

        KARTAL'DA LARIN TAMAM

        Cenk Tosun'un boşluğunu doldurmak için çaba sarf eden Beşiktaş, daha önce de gündeme gelen Cyle Larin'le ön anlaşmaya vardı.

        6

        Fotomaç'ın haberine göre, Larin'in senelik 1.5 milyon euro'ya "evet" dediği, kulübü ile ise pazarlıkların sürdüğü öğrenildi..

        7

        EVRA İÇİN GALATASARAY İLE BEŞİKTAŞ KARŞI KARŞIYA

        Galatasaray ile transfer görüşmesi devam eden Patrice Evra için Beşiktaş'ın da devreye girdiği belirtildi.

        8

        Fransız RMC Sport'ta yer alan habere göre, Bafetimbi Gomis'in de sürekli olarak irtibat halinde bulunduğu ve Galatasaray'a gelme tavsiyesinde bulunduğu Patrice Evra için Beşiktaş da temaslarını sıklaştırdı.

        9

        BRUMA DÖNÜYOR İDDİASI!

        Bild, Galatasaray'ın Bruma'yı yeniden kadrosuna katmak istediğini iddia etti.

        Alman takımın henüz resmi teklif almadığı ama bu yönde temasların olduğu belirtilirken transferin gerçekleşmesinin iki taraf için de uygun olacağı dile getirildi..

        10

        FENERBAHÇE STURRIDGE'IN PEŞİNDE

        Fenerbahçe, Sturridge’i sezon sonuna kadar kiralamak için Liverpool’u ikna etmeye çalışıyor.

        11

        Fanatik'in haberine göre, İngiliz oyuncuyla kurulan ilk temaslar olumlu geçti.

        12

        Dünya Kupası’nda yer alma şansını artırmak için sezonun ikinci yarısında daha fazla forma giymek isteyen 28 yaşındaki forvet, Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakıyor.

        13

        FENERBAHÇE'DE GÜNDEM SCHÜRRLE

        Wolfsburg'un ardından Borussia Dortmund'da da aradığını bulamayan Andre Schürrle, Fenerbahçe'nin öncelikli hedeflerinden biri halinde.

        14

        Oyuncunun menajeriyle kurulan ilk temasta alınan onayın ardından Fenerbahçe, Borussia Dortmund ile temasa geçecek.

        15

        Sarı-lacivertliler Alman ekibini, Schürrle konusunda kiralık vermeye ikna edebilirse görüşmeler sıklaşacak..

        16

        BALOTELLI ŞOKE ETTİ

        Cenk Tosun'un yerine golcü arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta adı gündeme gelen Mario Balotelli için yönetimin nabız yokladığı ancak şoke eden bir yanıt aldıkları ortaya çıktı

        17

        Sabah'ın haberine göre, sezon sonunda OGC Nice ile olan sözleşmesi bitecek olan Balotelli'nin mali şartlarını soran Orman, 6 aylığına 6 milyon Euro istendiğini duyunca, "Size başarılar" diyerek pazarlık bile yapmadan transferden vazgeçti.

        18

        POGBA GALATASARAY'IN RADARINDA

        Galatasaray'ın, St Etienne'de forma giyen Paul Pogba'nın ağabeyi Florentin Pogba ile ilgilendiği iddia edildi.

        19

        Fotomaç'ın haberine göre, sarı-kırmızılı yönetimin, henüz Pogba ile ilgili resmi bir girişimde bulunmadığı fakat Florentin Pogba hakkında araştırma yaptığı öne sürüldü.

        20

        GALATASARAY'DA KONOPLYANKA HAREKATI

        Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Yevhen Konoplyanka için resmi girişimlere başlıyor.

        21

        Terim'in gelişi sonrası daha çok transfer konusuna kanalize olan futbol direktörü Cenk Ergün'ün önümüzdeki hafta Almanya'ya gitmesi bekleniyor..

        25

        OZAN TUFAN İSPANYA YOLCUSU

        Fenerbahçeli Ozan Tufan için İspanya'dan bir iddia daha geldi.

        26

        Fotomaç'taki habere göre, daha önce Anderlecht ve Deportivo'nun ilgilendiği genç orta saha oyuncusuna Real Betis'in talip olduğu hatta Fenerbahçe yönetimi ile pazarlıkların başladığı ileri sürüldü.

        27

        ASAMOAH'A 2 MİLYON EURO

        A Spor'un haberine göre Galatasaray Juventus'a, Kwadwo Asamoah için 2 milyon euro önerdi.

        28

        BEŞİKTAŞ, TORRES'İ LİSTEYE ALDI

        Beşiktaş Yönetimi Cenk Tosun'un Everton'a transferinden sonra golcü arayışlarını sürdürüyor.

        29

        Takvim'in haberine göre, siyah-beyazlı yönetim Gignac, Larin, İslam Slimani gibi isimler üzerinde dururken menajerler Beşiktaş'a İspanyol kulübü Atletico Madrid'de forma giyen Torres'i önerdi.

        30

        Başkan Fikret Orman'ın Torres'i ciddi biçimde düşündüğü ancak Şenol Güneş'le bir görüşme yaptıktan sonra cevap vereceği öne sürüldü.