Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Günün transfer haberleri! Taraftarın sevgilisini Galatasaray alıyor! (Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş son dakika transfer haberleri) - Futbol Haberleri
        1

        SEVİLLA, CİMBOM'A HABER GÖNDERDİ

        Galatasaray'da gelecek sezon için alttan alta stoper görüşmeleri devam ederken Sevilla, Fenerbahçe'den transfer ettiği Simon Kjaer'i Galatasaray'a önerdi.

        2

        Barcelona'dan Yerry Mina'yı almak isteyen İspanyol kulübü, Lenglet'i elinde tutabilirse maaş dengesi açısından Danimarkalı stoperi, Galatasaray'a gönderebileceklerini iletti. Sarı-kırmızılı yönetimin, Göztepe maçı sonrasında kiralama konusunda temaslarda bulunabileceği ifade edildi. (Fotomaç)

        3

        AYRILIK AÇIKLAMASI

        Fenerbahçe'de yolların ayrılacağı iddia edilen Isla'nın menajeri Arturo Jimenez, ayrlık haberlerine yanıt verdi. ESPN'e konuşan Jimenez şunları söyledi: "Isla'nın Avrupa'yı bırakıp Şili'ye transfer olması imkansız. Gelecek sezon da Fenerbahçe'de oynayacak. Henüz Şili'ye dönme vakti gelmedi." (Fotomaç)

        4

        NEGREDO VE LOVE İÇİN KARAR VERİLDİ

        Beşiktaş'ta gelecek sezonun trnasfer planlaması yapılmaya başlarken Alvaro Negredo ve Vagner Love ile ilgili yönetim flaş bir karar aldı. Siyah-Beyazlı yetkililerden 'Negredo ve Love'u alan olursa hemen satın kararı çıktı. Menajerlerden Katar ve ABD piyasasına bakılması istendi. (Fotomaç)

        5

        TOSİC'İN YERİNE LEMA

        Tosic'i, Çin'e satan Beşiktaş onun boşluğunu doldurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların gündeminde bulunan isim ise Cristian Lema. Arjantin'in Atletico Belgrano kulübünde forma giyen Lema, özellikle duran toplardaki etkili oyunuyla göz dolduruyor. (Akşam)

        6

        ADRİANO İÇİN ÇİN KANCASI

        Beşiktaş'ta son 2 sezonda gösterdiği performansla göz dolduran Adriano’ya, Çin kulüplerinin talip olduğu öne sürüldü. Beşiktaş Yönetimi’nin ise gelecek teklifler doğrultusunda karar vereceği belirtiliyor.

        7

        Beşiktaş'ın 33 yaşındaki Brezilyalı için yüksek bir bonservis teklifi geldiği takdirde satmayı kabul edecekleri öğrenildi. Kara Kartal, daha önce de Uzak Doğu’ya Ersan Gülüm ve Demba Ba’yı göndererek 20 milyon Euro’yu (105 milyon TL) kasasına koymuştu. (Fanatik)

        8

        FENERBAHÇE'YE PORTOLU YILDIZ

        Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve önceliği savunma bölgesine veren Fenerbahçe, Porto'nun sözleşmesi sona eren İspanyol stoperi Ivan Marcano ile dirsek temasına geçti. Marcano ile ilgilenen başka kulüplerin de olduğu ancak Fenerbahçe'nin İspanyol stopere imza parası vermeyi teklif ettiği ifade ediliyor.

        9

        Fenerbahçe'nin Ivan Marcano dışında ilgilendiği bir diğer stoper ise bonservisi Manchester City'de olan Fransız stoper Eliaquim Mangala.

        10

        NEUSTADTER RUSYA'YA YAKIN!

        Fener yönetiminin Martin Skrtel için Rangers'tan gelen 4.5 milyon Euro'luk teklifi değerlendireceği ifade edilirken, Neustadter için de tekliflere açık olduğu ve Rusya'dan gelen tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. (Fotomaç)

        11

        EMRE YERİNE BİLAL

        Beşiktaş'ta gözler Feyenoord'un 23 yaşındaki yıldızı Bilal Başacıkoğlu'na çevrildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'e "Emre Mor'u kiralık verecekler, ne dersiniz?" diye sordu. Güneş ise, Başkan'a "Feyenoord'da forma giyen 23 yaşındaki Bilal Başacıkoğlu'nun alınmasını isterim" yanıtını verdi. (Fotomaç)

        12

        LICHTSTEINER'DAN İYİ HABER

        Beşiktaş'ın sağ bek transferi için her gün yeni bir isim menajerler tarafından gündeme getiriliyor. Bu isimlerden biri de Juventus forması giyen Stephan Lichtsteiner. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın gündemine gelen İsviçreli futbolcunun ya Dortmund'a ya da Çin'e gideceği konuşuluyordu.

        13

        Ancak Stephan Lichtsteiner yaptığı açıklama, Beşiktaş'ın transfer umudunu artırdı. İşte o açıklamalar: "Borussia Dortmund'a gitmeyeceğim. Anlaşamadık. Bu konuda söyleyecek çok şey yok. Çin'e asla gitmem. Para peşinde koşan bir insan değilim. Yaşam koşullarımın iyi olması gerekiyor. Ailemin mutlu olması gerekiyor. Çin'de mutlu olmaları zor."

        14

        ASAMOAH DEFTERİ YENİDEN AÇILDI

        Galatasaray'da Kwadwo Asamoah defteri yeniden açıldı... "Inter'le anlaştı, artık gelmesi imkansız" denilen Ganalı yıldızın adı birkez daha Galatasaray'la anılmaya başladı. Müjdeli haber ise İtalya'dan geldi.

        15

        TEKLİFİ RESMEN AÇIKLADI

        Çizme basınına konuşan Asamoah, "Bir Türk takımından teklif aldım" diyerek Galatasaray'ı işaret etti. Yıldız futbolcu, "İtalya'dan da bir takımla görüşüyorum. Kararımı vermedim" ifadesini kullandı.

        16

        TALİSCA'NIN YERİNE KOMŞUDAN TRANSFER

        Talisca'nın yerini doldurmak isteyen Beşiktaş, gözünü PAOK'un 25 yaşındaki yıldızı Dimitris Pelkas'a dikti. Başkan Orman ve beraberindeki yöneticiler, genç oyuncuyu izlemek için geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a seyahat etti.

        17

        Pelkas 36 resmi karşılaşmada 12 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi. Genç oyuncunun kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Tivibuspor)

        18

        "SALİH UÇAN'I BİZE GÖNDERİN"

        Kiralık gittiği Sion'da da hayal kırıklığı yaratan Salih Uçan'a Altınordu talip oldu. Buca'da iken Salih'i Fenerbahçe'ye satan Altınordu'nun başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın yönetime, "Salih'i bize gönderin. Avrupa'ya çıkacak seviyeye getirelim. Satışından bize de yüzde verin" teklifi yaptığı belirtildi.

        19

        BEDAVAYA 10 NUMARA

        Beşiktaş'ta transfer Komitesi, Talisca'dan sonra 10 numarada oynayacak yeni ismi aramaya devam ediyor. Yönetimin sıcak baktığı futbolcuların başında İspanyol yıldız Sergio Canales'in geldiği öğrenildi. 4.5 sezondur Real Sociedad forması giyen 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi temmuz ayında sona erecek. (Fotomaç)

        20

        EMRE ÇOLAK GERİ DÖNÜYOR

        UEFA'dan gelecek cezaya göre özellikle alt yapıdan çıkan oyuncular konusunda sıkıntı yaşama ihtimali bulunan Galatasaray'a Emre Çolak'tan mesaj var. La Liga'da küme düşen Deportivo'dan bonservisini bedelsiz alabileceğini söyleyen tecrübeli futbolcu, göreve hazır olduğunu bildirdi.

        21

        BONSERVİSİNİ ALMASI GEREKİYOR

        Takımdan bonservis bedeli olmadan ayrılan Emre'nin Deportivo ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Yönetimin bedavaya giden Emre için bonservis ödemesi zor gözüküyor. Bu nedenle genç yıldız alacaklarına karşılık bonservisini isteyecek.

        22

        FENERBAHÇE'DE İLK AYRILIK

        Zenit’ten kiralanan Luis Neto, sezon sonunda Rus ekibine geri dönecek. Portekizli savunmacı, Skrtel’in cezası nedeniyle Konya maçında forma giyerek Sarı- Lacivertliler’e veda etme şansı yakaladı. Neto’nun Skrtel ile birlikte savunmanın göbeğini oluşturması bekleniyordu. Ancak Neustadter’in başarılı performansına, 29 yaşındaki stoperin hataları eklenince işler değişti.

        23

        LARİN KİRALANACAK

        Devre arası transfer döneminde MLS ekiplerinden Orlando City’den Cyle Larin’i kadrosuna katan Beşiktaş, 23 yaşındaki futbolcuya bu sezon sadece 3 maçta şans verebildi. Ancak Siyah-Beyazlılar, gelecek vaat eden genç futbolcuyu elinden kaçırmak istemiyor.

        24

        Bu doğrultuda Kara Kartal, teknik direktör Şenol Güneş’ten gelecek rapora göre Larin’i, tecrübe kazanabilmesi adına kiralık olarak bir Avrupa kulübünde oynatmayı düşünüyor.

        25

        YENİDEN FERNANDES

        Lokomotiv Moskova forması ile bu sezon Rusya Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Manuel Fernandes, eski kulübü Beşiktaş’a geri dönmek istediğini menaceri aracılığıyla yönetime ilettiği öne sürüldü. Moskova ekibi ile sözleşmesi sona eren Fernandes’in yeni kontrat imzalamak için Beşiktaş’tan gelecek haberi beklediği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

        26

        GALATASARAY'A GENÇLİK AŞISI

        Eskişehirspor ve U21 Milli Takımı'nın genç yıldızı Dorukhan Toköz'ün, Galatasaray'a imza atması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncu ve Eskişehirspor'la anlaşma sağladı. Habere göre Eskişehirspor, Dorukhan Toköz'ün transferinden 1 milyon TL civarında yetiştirme bedeli kazanacak.

        27

        BEŞİKTAŞ'TA FORVET HAREKATI

        Siyah- Beyazlılar’ın hedefindeki 1 numaralı ismin ise Trabzonsporlu Burak Yılmaz olduğu öğrenildi. Tecrübeli forvetin yıllık 3.5 milyon Euro (18.3 milyon TL) olan ücretini kalan sezonlarda ödemeye yanaşmak istemeyen Trabzon’un, Burak’la yollarının ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

        28

        Kara Kartal’da yönetimin düğmeye bastığı ve golcü oyuncu için kapıları açtığı ifade edildi. Burak’a yıllık 2.5 milyon Euro (13.1 milyon TL) vermeyi planlayan Beşiktaş, Trabzon’la masaya oturup, bu transferde bir an önce mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

        29

        BİR DİĞER İSİM DEMBA BA

        Siyah-Beyazlılar, daha önce takımda forma giyen eski yıldızları Demba Ba’yı da kadrosuna katma ya hazırlanıyor. Geride bırakacağımız sezonda Göztepe’nin başarısı için mücadele eden Ba’nın İzmir ekibiyle olan kontratı sezon sonunda bitiyor.

        30

        Bonservisi elinde olacak golcü oyuncuya ilk başta Başkan Fikret Orman oldukça sıcak bakıyor. Gelen haberlerde de, 32 yaşındaki oyuncuyla yönetimin şimdiden el sıkıştığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ