Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya California otoyolunda korkutan yangın

        ABD’nin California eyaletinde bulunan bir otoyolda çıkan yangında en az 20 araç hasar görürken, sürücüler panik içinde araçlarını bırakarak kaçtı

        ABD’nin California eyaletinde bulunan bir otoyolda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. En az 20 aracın etkilendiği yangın trafiğin yoğun olduğu saatlerde meydana geldi. ABD’li yetkililer, olayda şu ana kadar yaralanan kimsenin olmadığını belirterek, insanların panik içinde araçlarını bırakarak kaçtıklarını bildirdi.

        Yangın nedeniyle birçok şeridin ulaşıma kapatıldığını söyleyen yetkililer, şeritlerin trafiğe kapatılması sonucu kilometrelerce araç trafiğinin oluştuğunu kaydetti. Yangın çıktığı sırada aracında bulunan Lance Andrade adlı vatandaş, yangının ardından çok sayıda sürücünün aracını terk ettiğini kaydederek, “Yangın sırasında meydana gelen patlamaları çok net bir şekilde duyduk” dedi.

        Yetkililer, çok sayıda aracın alevler arasında kaldığını ifade ederek, yangın ihbarının yapılmasının ardından bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye erinin ve yangın söndürme helikopterinin yangını kontrol altına almaya çalıştığını söyledi. Yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ