Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Dünya basınından İrlandalı boksöre yoğun ilgi

        İngiliz tabloid gazetesi Mirror, internet sitesinde manşetten verdiği, “inanılmaz” olarak nitelediği görüntülerin “Kung Fu filmlerini andırdığını” yazdı. Gazete, İrlandalının profesyonel boksör olduğunu hatırlatırken, “Esnaf yanlış kişiye bulaştı. Mesajı aldılar, bir daha bir turiste saldırmadan önce tekrar düşünürler” yorumunda bulundu.

        Mirror gazetesi, haberin en sonunda boksörü tanıyanlara çağrıda bulunarak verdikleri telefon numarası ya da e-mail adresi üzerinden kendileriyle irtibata geçilmesini istedi.

        Daily Mail gazetesi de görüntüleri yayınlayarak boksöre ulaşmak için okuyucularına çağrıda bulundu.Independent gazetesi ise olayın Türk Twitter kullanıcıları arasında büyük ilgi uyandırdığını yazdı.

        Gazeteye konuşan İstanbul’daki İrlanda konsolosluğundan bir kaynak, “eğlenceli olayla” ilgili Türkiye’de 24 saatten az bir süre için 75 bine yakın tweet atıldığını belirtti.

        Independent gazetesi ise olayın Türk Twitter kullanıcıları arasında büyük ilgi uyandırdığını yazdı. Gazeteye konuşan İstanbul’daki İrlanda konsolosluğundan bir kaynak, “eğlenceli olayla” ilgili Türkiye’de 24 saatten az bir süre için 75 bine yakın tweet atıldığını belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ