Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika ABD'nin Kentucky eyaletinde, bir kişinin cebinde taşıdığı elektronik sigara patladı

        ABD'nin Kentucky eyaletinde, cebinde taşıdığı elektronik sigaranın patlaması sonucu pantolonu alevler içinde kalan şahsın zor anları güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, geçtiğimiz Cumartesi sabahı Owensboro kentindeki bir benzin istasyonunda meydana geldi. İstasyonun marketinde alışveriş yapan Josh Hamilton, cebindeki elektronik sigaranın patlaması sonucu bir anda neye uğradığını şaşırdı. Güçlükle dışarı çıkan Hamilton, alevler içinde kalan pantolonu çıkardı ve kendisine yangın söndürücü tüple müdahale edildi. Olayın benzin istasyonunda gerçekleşmesi ise yürekleri ağza getirdi.

        Ambulansla hastaneye kaldırılan Josh Hamilton'ın bacağında üçüncü derece yanıklar oluştuğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

        Bağımlılıktan kurtulmak isteyenlere alternatif olarak gösterilen elektronik sigaranın normal sigara gibi sağlığa zararlı olduğu belirtiliyor. Ancak elektronik sigara 8 bin değişik aroma ile satılmaya devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü ise elektronik sigara kullanımının gençler arasında birkaç yılda 2 kat arttığını kaydediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ