Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa İngiltere'de Breaking Bad cinayeti

        İngiltere'de kan donduran bir cinayet yaşandı. 50 yaşındaki İtalyan Stefano Brizzi, gay arkadaşlık uygulaması Grindr üzerinden tanıştığı 59 yaşındaki polis memuru PC Gordon Semple'ı önce öldürdü sonra cesedi banyoda asitle eritmeye çalıştı.

        Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Stefano Brizzi, Grindr isimli uygulama aracılığıyla 59 yaşındaki polis memuru PC Gordon Semple ile tanıştı ve Gordon'ı evine davet etti. Beraber uyuşturucu kullanan ikiliden Brizzi, seks sırasında Gordon'ı boğazlayarak öldürdü. Sonrasında ise cesedi küvete doldurduğu asidin içinde eritmeye çalıştı.

        Brizzi mahkemede verdiği ifadede, büyük bir Breaking Bad hayranı olduğunu ve bu tekniği dizide gördüğünü belirtti. Brizzi polise verdiği ifadede ise; "Geçen hafta bir polis memurunu öldürdüm. Cesedi yok etmeye çalıştım. Şeytan böyle yapmamı söyledi." ifadelerini kullandı.

        Reyting rekorları kıran ve bütün dünyada yankı uyandıran Breaking Bad isimli dizide, Walter White adlı karakter uyuşturucu üretiyor ve satıyordu. White, rakiplerinden birini öldürdükten sonra cesedini asitle eriterek yok etmişti.

        HABERTURK.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ