Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Trump'ın 'vukuatları' bitmek bilmiyor!
        1

        Şimdiye kadar en az 10 kadın Trump'ın kendisine istenmeyen cinsel yaklaşımlarda bulunduğunu öne sürdü. Bunların sonuncusu ise Jessica Drake adlı porno yıldızı oldu.

        2

        Drake, 10 yıl önce cinsel ilişki için Trump'ın kendisine baskı yaptığını söyledi.

        3

        Reuters'ın haberine göre Drake, bunun için Trump'ın 10 bin dolar teklif ettiğini de ileri sürdü.

        4

        Drake Trump'la ilgili iddiasında şu ifadeleri kullandı...

        5

        "Telefon numaramı istedi ve verdim. Akşam saatlerinde beni odasına çağırdı.Tek başıma gitmek rahat hissettirmeyeceği için iki kadın daha benimle geldi. Odasına girdik ve bizim iznimiz olmadan bize sıkıca sarılıp her birimizi öpmeye başladı. Pijama giyiyordu. Bir koruması da vardı."

        6

        "Yaklaşık 30-45 dakika sonra odasından ayrıldık. Donald beni arayıp odasına geri gelmemi ve onunla yemek yememi istedi. Reddettim. O da bana, 'Ne kadar istiyorsun?' diye sordu. Ben de Los Angeles'a döneceğim için yapamayacağımı söyledim."

        7

        "Bunu bahane olarak söyledim çünkü bana sormasını bırakmasını istiyordum ve onunla birlikte olmak istemiyordum. Ardından ya Donald'dan ya da onun adına arayan birinden bir telefon daha aldım. Bana 10 bin dolar teklif etti. Ben tekrar reddedip aynı bahaneyi sundum. Eğer davetini kabul edersem bana özel jetini kullanmama izin vereceğini söyledi."

        8

        Drake, Trump'ın hareketlerinin ve sözlerinin, karakterinin büyük bir kanıtı olduğunu söyleyerek

        9

        Trump'ın seçim kampanyası yetkilileri ise suçlamaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

        10

        TRUMP'IN VUKUATLARI BİTMEK BİLMİYOR!

        Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Salma Hayek de Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump ile ilgili demeç verenler kervanına katıldı.

        11

        Hayek, katıldığı radyo programında Donald Trump'ın kendisiyle birlikte olmak istediğini ancak red cevabı aldıktan sonra medyaya başka bir hikaye sızdırdığını belirtti.

        12

        El Show del Mandril isimli radyo programına katılan Hayek, Trump'la yaşadığı olayı anlatmadan önce Trump tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia eden bütün kadınlara inandığını belirtti.

        13

        Trump'la uzun yıllar önce tanıştığını belirten Hayek; "O adamla tanıştığımda, erkek arkadaşım vardı. Trump, benim telefon numarama ulaşabilmek için onunla arkadaş olmaya çalıştı. Numaramı aldıktan sonra ise beni arayarak dışarı davet etti." dedi.

        14

        Trump'ı reddettiğini belirten güzel yıldız; "Ona bir erkek arkadaşım olmasa bile onunla çıkmayacağımı söyledim. Bundan sonra birileri National Enquirer'iarayarak bir hikaye anlattı." dedi.

        15

        ABD merkezli bir magazin dergisi olan National Enquirer'de yayınlanan yazıyı gördüğünde şoke olduğunu belirten Hayek; "Yazıda, Trump'ın beni boyum çok kısa olduğum için reddetiği yazıyordu." şeklinde konuştu.

        16

        Bu yazıdan sonra Trump'ın kendisine; "Buna inanabiliyor musun? Bunu kim söyledi? İnsanların senin hakkında böyle düşünmesini istemiyorum." şeklinde mesaj attığını belirten Hayek, "İnsanlar benim hakkımda böyle düşünmesin diye onunla çıkmak isteyeceğimi sanmıştı." ifadelerini kullandı. / HABERTURK.COM

        17
        18