Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ABD'de seri kedi katiline 16 yıl hapis

        ABD'nin Kaliforniya eyaletindekiSantaClaraİdari Bölge Yüksek Mahkemesi, 21kediyi öldürmekle suçlananRobertRoy Farmer'a 16 yıl hapiscezasıverdi.

        CBSNews'inhaberine göre,kedilerin bazılarının evcil olduğu ve onları yemle kandırarak yanına çektiği belirtilenFarmar'a mahkeme, hayvanlara ağırşekilde zulmettiğine ve her birini ayrı ayrı suç sayılması uyarınca 16 yıl hapsine hükmetti.

        Mahkeme hakimiSharonA.Chatmantarafından karara bağlanan davada,Farmer'ın16 yıl hapis cezasına çarptırılmasına hükmedilirkenFarmer'ınserbest kalmasının ardından 10 yıl boyunca kedi sahiplenmesini veya bakımını yapmasını yasaklandı.

        REKLAM

        2015 yılının Eylül ayından itibarenSanJose'dekiKambriyen Parkıbölgesindegizemli bir şekilde kaybolmayan başlayan kediler üzerine araştırma yapan yetkililer kedileri ölü halde bulmaya başlamıştı.

        8 Ekim 2015'teSanJose'dearabasında uyurken tutuklananFarmer, suçunuitirafetmişti.SanJosepolisi, seri katilin yakalandığında arabasında kahverengi kürklü bir eldiven, av bıçağı ve av tüfeği olduğunuaçıklamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ