Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa İtalya'da mafya dehşeti! 4 kişiyi öldürdüler

        İtalya'nınFoggiaşehrinde tanınmış bir mafyanın, 4 kişiyi pusuya düşürerek öldürdüğü belirtildi.

        Çarşamba günü terk edilmiş bir tren istasyonunun yakınındaki kamera kayıtlarıyla tespit edilen pusuda iki kişiyi katleden mafya üyeleri, olaya şahitlik yapan 2 kişiyi de öldürdü.

        Öldürülenkişinin,mafyaliderinin eniştesi olduğu ve şoförüyle beraber öldürüldüğü tahmin edilirkendaha sonraateş ettiklerine şahit olan iki bölge sakinin aracını kovalayarakonlarıda öldürdü.

        REKLAM

        PugliaeyaletininFoggiaşehrinin Belediye BaşkanıFrancescoMiglio, "Bu pusu karşısında şok olmuş durumdayım" derkensuç örgütü ile mücadele için özel tim görevlendirdiklerini söyledi.

        FoggiaBelediye başkanıFrancescoMiglio,Perşembegünü İtalya İçişleri Bakanlığı'nınliderliğindedüzenlenen acilgüvenlik toplantısından önce "Mafyanınkurduğupusukarşısındave onların acımasızlığı karşısındaşaşkınadöndüm" derken "Bu barbarlık! İki masum işçi de sadece suçaşahitoldukları için susturuldu." dedi.

        İtalyanParlamentosu,olayıincelemek için bölgeye özelbirkomisyon gönderirken"Carabinieri"adı verilen özel polis teşkilatı da bölgeye gönderildi.

        REKLAM

        Müfettişler, saldırınınbölgedeortayaçıkangruplar arasındaki kan davasınınbirsonucuveyadaha geniş bir mafyasavaşı çatışmasıolup olmadığınıanlamayaçalıştıklarını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ