Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Gaylerin seks sembolü olan devlet başkanı kim?

        Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçen hafta yoğun siyasi gündemden sıyrılıp Sibirya'nın uçsuz-bucaksız doğal güzelliklerinin keyfini çıkarmıştı. Monako Prensi Albert'i ağırlayan Putin, bir ara üzerindeki gömleği ve montunu çıkarıp Yenisey nehrinde balık avlamıştı. Tabi fotoğrafçılar da bu fırsatı kaçırmadı ve dünyanın en güçlü liderinin kare kare fotoğraflarını çekti. Putin'i belden yukarısı çıplak olarak gösteren fotoğraflar pek çok gazeteye manşet oldu. Bie anda seks sembolü olan Putin, kaslı vücuda sahip olmak isteyen erkeklerin ilham kaynağı, gay lobisinin ise sevgilisi oldu.

        Rusya'nın en çok satan gazetelerinden Komsomolskaya Pravda, dün Putin gibi kaslı bir vücuda sahip olmak isteyenlere yönelik bir ek bile yayınladı. "Putin gibi ol" başlığının altına, benzer bir vucüda sahip olmak için yapılması gereken egzersizlerin ilüstrasyonu yayınlandı.

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        Hem kadınlar hem de gayler Putin'in yakışıklılığı ve düzgün vücudunu öven yorumlar yolladı. Rus gay chat (sohbet) odalarınde Putin'in fotoğrafları paylaşıldı, "hayranlıklar" belirtildi. Putin'in belden yukarısını çıplak gösteren fotoğraflar, ülkede homoseksülliğe karşı hoşgörü olarak yorumlandı.

        Bu arada fotoğraflarla ilgili olarak İnternette Putin'i hicveden başka kareler de dolaşmaya başladı. Gay kovboyların aşkının anlatıldığı "Brokeback Mountain" adlı filmden esinlenerek hazırlanan illüstürasyonlar, Putin'in fotoğraflarıyla yan yana getirildi.

        Büyük bir ekonomik krizden Rusya'yı tekrar düzlüğe çıkaran Putin, uzun yıllar maçoluğun en bilinen isimlerinin başında yer alıyor. 54 yaşındaki lider evli ve 2 kızı var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ