Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Kadınların banyo fantazileri...

        İLK TERCİL ANGELINA JOLIE

        Buna göre, ankete katılan Amerikalılar ve Kanadalılarından her beş kişiden biri banyoda seks yapmayı tercih ediyor ve bunu düzenli bir şekilde yapıyor. Banyoda erkekler daha fazla seks yapmak isterken, hangi artistle banyo yapmak istersiniz sorusuna erkeklerin verdiği yanıtlarda Angelina Jolie ilk sırada yer alıyor. Bu sanatçıyı Jessica Alba ve seks yıldızı Pamela Anderson izliyor. Aynı soruyu yanıtlayan kadınların ilk tercihi ise Brad Pitt. Kadınların diğer erkek artist tercihinde George Clooney, Johnny Depp ve Mel Gibson ilk sıralarda bulunuyor.

        BANYO ŞARKILARI

        Araştırmada duş alırken en çok söylenen şarkılar da soruldu. Buna göre banyoda en çok "Singing in the Rain" şarkısı söyleniyor. "Amazing Grace", "Splish, Splash", "Hey Jude" da en çok söylenen şarkılar olurken, büyük çoğunluğun belirttiği değişik şarkıların ise ne olduğu bilinemedi. Bunlar "orjinal şarkılar" olarak tanımlandı.

        BESLEDİKLERİ HAYVANLA AYNI KÜVETTE

        Araştırmaya katılanların yarısına yakını banyo yaparken bir yandan da banyoyu temizliyor, beşte biri traş oluyor, dörtte biri de dişlerini fırçalıyor. Besledikleri hayvanlarla birlikte banyo yapmakta en yaygın davranış olurken, soğuk birayla birlikte soğuk meze yemek, çocuklarla birlikte banyoda oynamak ve uzun süre kuvette yatmak en çok istenen davranışlar olarak belirlendi.

        KARARLAR BANYODA ALINIYOR

        Araştırmaya göre, banyo, eğlenceli ve fantezi boyutlarının yanısıra, yaşama ilişkin önemli kararların alındığı yer olarak tanımlanıyor. Araştırmaya katılanların yarısından fazlası, iş değiştirme, evlenme, boşanma, çocuk yapma ve yeni yatırımlarına banyo yaparken karar veriyorlar. Ayrıca eşler bu konuların yanısıra diğer özel konuları da konuşmak için evin diğer bölümleri yerine banyoyu tercih ediyorlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ