Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Galatasaray'da kalçasındaki sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen İsveçli oyuncu Tobias Linderoth'tan kötü haber geldi.

Çeşitli tetkiklerden geçen Linderoth'un ameliyat olması aşamasına geldiğini açıklayan Galatasaray Sağlık Kurulu doktorlarından İlker Yücesir, tecrübeli oyuncunun ameliyat olması halinde ise sezonu kapatacağını açıkladı.

Linderoth'un ameliyatı ile ilgili son kararın henüz verilmediğini söyleyen Yücesir, ''Beklediğimiz bazı konsültasyonları var. Ameliyat olması çok yüksek ihtimal. Bu operasyonu yurt dışında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Oyuncunun vereceği karar da burada önemli'' dedi.

İsveçli oyuncunun ameliyat olması halinde yeniden sahalara dönmesinin ne kadar süreceğiyle ilgili net zaman vermeyen İlker Yücesir, sağlık ekibi olarak bilinen ortalama zamanların çok altında sürelerde oyuncuları hazır hale getirdiklerini vurgularken, ''Yine de sezonu kapatacağını söyleyebiliriz'' ifadesini kullandı.

UEFA'DAN LİNDEROTH YORUMU

UEFA'nın resmi internet sitesinde de Linderoth'un sakatlığıyla ilgili yer alan haberde de futbolcunun 2008
Avrupa Şampiyonası'nda İsveç forması giyememe ihtimaline dikkat çekilmiş ve Linderoth'un kalçasındaki sakatlığı nedeniyle
ameliyat olabileceği, yeniden sahalara dönmesinin ise 8 ay süreceği ileri sürülmüştü.

A.A

BAKMADAN GEÇME