Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Şu sıralar Star TV’de ekrana gelen ’Tatlı Bela Fadime’ dizisinde oynayan Füsun Demirel, iki aylık hamile. İkiz bebek bekleyen Demirel, 50 yaşında olmasının yaratabileceği sağlık sorunlarından dolayı endişeli.

Yıllardır deniyorlar

"Züğürt Ağa" ve "Büyük Adam Küçük Aşk" filmlerinden En İyi Yardımcı Kadın oyuncu dalında iki Altın Portakal kazanan ve "Uçurtmayı Vurmasınlar", "Eğreti Gelin" gibi birçok önemli yapımda rol alan usta oyuncu Füsun Demirel, yıllardır süren çocuk özleminde mutlu sona ulaşmak üzere.

İşine ara verecek

Nurettin Şen ile evli olan ve şu sıralar "Tatlı Bela Fadime" dizisinde rol alan Füsun Demirel, doktorundan aldığı "İki aylık ikiz bebek bekliyorsunuz" haberine hem çok seviniyor hem de 50 yaşında olmasından dolayı çok korkuyor. Başarılı oyuncunun, sağlıklı bir doğum gerçekleştirebilmek için işine ara vermeyi planladığı belirtiliyor.

’Hollanda’dan sperm aldı’ denmişti

Füsun Demirel, geçtiğimiz aylarda "Arkadaşının yumurtası ve Hollanda’dan aldığı spermle hamile kaldı" haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu bu iddialarla ilgili şunları söylemişti: "Öyle bir şey yok ama bunun araştırmasını yapıyorum. Zaten böyle bir şeyin olup olmadığını çok rahat anlayabilirsiniz. Dizi çekiyorum ve göz önündeyim, karnım şişerdi. Çocuk Esirgeme Kurumu’na da başvurdum. 49 yaşında olduğum için 0-1 yaş vermediler, ancak 8 yaş verebiliriz dediler. Bu da bana anlamsız geldi. Ben 0-1 yaş bebeği hem maddi hem manevi anlamda tamamlayabilirim diye düşünüyorum."

Hürriyet

BAKMADAN GEÇME