Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya AP raportörü Türkiye'ye geliyor

        AP Milletvekili Emine Bozkurt'un ofisinden yapılan yazılı açıklamada, AP Milletvekilinin ziyaret çerçevesinde Avrupa Birliği Bakanı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, İçişleri Bakanı, Adalet Bakanı, Maliye Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı ile bir araya geleceği belirtildi.

        Bozkurt, TBMM'deki temasları kapsamında Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Avrupa Birliği-Türkiye Ortak Parlamenterler Komitesi Eşbaşkanı ile de görüşecek.

        Muhalefet partilerinin genel başkanları ve temsilcileri ile işçi sendikalarından yetkililerle de bir araya gelecek olan Bozkurt, ardından İstanbul'a geçerek, hazırlamakta olduğu rapora bilgi ve görüşleriyle katkıda bulunacak olan çeşitli kadın kuruluşlarıyla ortak bir toplantıya katılacak.

        Emine Bozkurt'un, temasları ve raporu hakkında basın mensuplarına bilgi vermek amacıyla 8 Eylül Perşembe günü saat 15.00'da Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nda bir basın toplantısı düzenlemesi planlanıyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ