Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Libyalıların yaraları İstanbul’da sarılıyor

        19 yaralının tedavi gördüğü Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yatan Hasan Ufta, roket pervanesinin ayağını parçaladığını belirterek, “Tedavimizi tamamlayıp tekrar özgürlük mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye’nin yaptıklarını unutmayacağız” dedi.

        ‘BALAYINA GELECEKTİM AMA...’

        Libya’daki bir Türk şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Nebia Abdullah ise, “Nişanlımla evlenip balayı için Türkiye’ye gelecektik. Kısmet böyle gelmekmiş” diye konuştu. Çatışmalarda iki elinden yara alan Muhammed Cihad İbrahim, “Libya bizim” derken, yaptığı yardımlar ve yaralılara gösterdiği şefkat nedeniyle Türkiye’ye de minnettar olduklarını söyledi. Kaddafi güçlerinin silahlı saldırısında bir kardeşinin şehit düştüğünü, küçük kardeşinin ise esir alındığını söyleyen Adil Faraç da “Libya halkı mücadelesini sürdürecek” dedi.

        ‘BİR AY SONRA TABURCU EDERİZ’

        Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ahmet Yaser Müslümanoğlu, 19 yaralının hayati tehlikesi bulunmadığını belirterek, “Ortalama bir aylık tedavinin ardından hastalarımızı taburcu edebiliriz” dedi.

        GAZETE HABERTÜRK / MÜSLİM SARIYAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ