Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Mutfak balkonunda çıkan yangın, paniğe neden oldu

        Sebaldsbrück semtinde Türk ailesine ait müstakil evin balkonunda önceki geceyarısı yangın çıktı. Anında tutuşan balkon, ev sahipleri ve komşuların yardımıyla büyümeden söndürüldü.

        Olay yerine gelen polis, içeriye girilmesini sakıncalı bularak evi kapısını mühürledi. Yangın nedeni belirsizliğini korurken, Özgan ailesi, yakınlarının yanına yerleşti. Aile, polisin olayı inceleyerek vereceği kesin raporu bekliyor.

        Olayı anlatan anne Hacer Özgan, ''Gece yarısı henüz uykuya dalmak üzereyken bir patlama sesi duydum. Pencerede patlama sesiyle yükselen alev topunu görünce uyku sersemliğiyle hemen aşağıya indim. Patlama sesiyle eşim ve uyanan çocuklarımla orta katta bir araya geldik. Panik içerisindeydik. Mutfağın kapısını açınca balkonun yandığını gördük. Yangını ailece söndürme girişimine başladık. Bu sırada komşularımız da hortumlarıyla yangını söndürmemize yardımcı oldular" diye konuştu.

        Polis ve itfaiye ekiplerinin kısa zamanda geldiğini Hacer Özgan, kendilerini arayıp olay hakkında bilgi alan Hannover Başkonsolosluğu yetkilileri ve geçmiş olsun ziyaretlerine gelen sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerine teşekkür etti. Öte yandan polis yangının neden çıktığı konusunda henüz kesin bilgi olmadığını olayın araştırıldığını açıkladı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ