Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seda Sayan ile türkücü Onur Şan arasındaki aşk haberi magazin gündeminin ilk sırasına oturdu.

SANATÇI AMCA ÖMER ŞAN’DAN VERYANSIN

Sayan ile kendisinden 20 yaş küçük Şan’ın önümüzdeki Cumartesi günü Çırağan Sarayı’nda evleneceği haberi büyük yankı yarattı. Ancak henüz evlilik gerçekleşmeden Şan Ailesi’nde sesler yükselmeye başladı. Bu ilişkiye en çok karşı çıkan Onur Şan’ın isim babası ve aynı zamanda amcası Ömer Şan. Türk Halk Müziği’nin usta yorumcularından olan TRT sanatçısı Ömer Şan, oldukça öfkeli:

“Onur’un babasıyla annesinin evlenmesini sağlayan benim. Babasını ben büyüttüm, ben okuttum. Onur’un ismini de büyüyünce onurlu bir adam olsun diye ben koydum ama bir şey diyemeyeceğim. Bu ilişkisini tasvip etmiyorum. Çünkü Seda Hanım’ın belki 10 evliliği var. 5’i nikahlı 5’i nikahsız. Onur önce gelip bana danıştı. Yanıma geldi ’amca uzun zamandır Seda ile konuşuyoruz’dedi. Benim küçük kızımın adı da Seda. O öyle deyince ben de ’Bir mevzu olmuş herhalde kızım Seda da biliyor’ diye algıladım. ’Seda Sayan’la beraberim’deyince şok oldum, hala şoktayım. Bunun üzerine ona ’İnsanlar herkesle evlenebilir. Sen bilirsin’dedim. Onur daha çocuk. Böyle ciddi bir şey olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Arkadaş olarak onayladım ama evlilik kesinlikle olmasın dedim. Çünkü Seda’nın hayatı belli. Bundan önce Nihat Doğan diye bir çocukla iki sene çıktı. Onur pırıl pırıl bir çocuk. Onur yarın çocuk da isteyecek ama Seda çocuk yapacak durumda değil. Onur’un anası yaşında, anasından büyük. Babası da ne yapacağını bilemiyor. Anne baba çok olumlu sayılmazlar ama çocuklarının mutlu olmasını istiyorlar. Ama beni onların düğününde göremezsiniz. Çünkü bu birliktelik Onur’a ilerisi için daha büyük zararlar verecek. Onur daha çok küçük 26 yaşında. Seda Sayan 1,5-2 sene olmadan Onur’u bırakır.”

‘OĞLUM NE YAPSIN!’


Onur Şan’ın Türk Halk Müziği sanatçısı olan babası Ahmet Turan Şan ise, daha temkinli konuştu:
“Seda Hanım toplumun önünde her şeyiyle tanınan sevilen bir insan. Oğlum evlilik kararı alırsa birçok kişi rahatsız olabilir ama ben oğlumun aldığı karara saygı duyarım. Hiç kimse evladını atmaz, atamaz. Ben oğlumu aklı başında yetiştirdiğimi düşünüyorum. Eğer böyle bir şey yaptıysa Türkiye Cumhuriyeti’nin hatasıdır, suçudur. Çünkü 3 sene aksatmaksızın TRT’ye sanatçı olarak gitti benim oğlum. Kadro vermediler akitli diye oğlumu attılar. Ondan sonra 3 tane albüm yaptı gereken reklamı yapmadı patronu.

Bu çocuk ne yapacak? Benimle mi çıkacak! Herkes bu ilişkiye saygı duysun.”

Vatan
 

BAKMADAN GEÇME