KATEGORİLER

Mustafa Gürel

Ünvan: Afyonkarahisar Sandıklı MHP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: İnşaat Mühendisi
Biyografi: Mustafa Gürel, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde MHP'den Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkan Adayı oldu.

Afyonkarahisar Sandıklı Yerel Haberleri

Mustafa Güner

Ünvan: Ankara Mamak BĞMSZ Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Ortaokul/lise
Meslek: Özel Sektör Yönetici

Ankara Mamak Yerel Haberleri

Mustafa Geyikçi

Ünvan: Antalya Finike CHP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: İş Adamı

Antalya Finike Yerel Haberleri

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Mustafa Gül

Ünvan: Antalya Kemer CHP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Ortaokul/lise
Meslek: Esnaf/turizim
Biyografi: Mustafa Gül, 1961 yılında Kemer'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kemer'de, lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. 1995-1998 arası Güreş Federasyonu As Başkanlığı yaptı. Sivil toplum örgütlerinde kurucu başkanlık ve yöneticilik görevlerinde bulundu. İş hayatına turizm işletmeciliği ile başladı ve halen devam ediyor. 1994-1999 döneminde CHP'den aday olup Kemer Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 10 yıl aradan sonra 29 Mart 2009 Türkiye Yerel Seçimleri sonuçlarına göre MHP’den Kemer Belediye Başkanı seçildi. 2014 Türkiye yerel seçimleri sonuçlarına göre tekrardan MHP’den Belediye Başkanlığı'na seçilerek 3 dönem Kemer Belediye Başkanlığına seçilmiş oldu. 2016 yılında Milliyetçi Hareket Partili muhaliflerden Meral Akşener ile Twitter'da fotoğraf paylaştı. Genel merkez bu ve daha başka sebeplerden dolayı Gül'ü disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Fakat süreci beklemeyip Mustafa Gül, MHP'den istifa etmiştir. Kısa bir süre sonra eski partisi CHP'ye geçmiştir. 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Antalya Kemer İlçe Belediye Başkan adayı oldu. 2015 yılında Neşe Gül ile evlendi ve 4 çocuk babasıdır.

Antalya Kemer Yerel Haberleri

Mustafa Gülbay

Ünvan: Denizli Buldan DP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Bankacı

Denizli Buldan Yerel Haberleri

Mustafa Gürbüz

Ünvan: Erzincan İliç AK Parti Belediye Başkan Adayı
Eğitim: İlkokul
Meslek: Emekli
Biyografi: Mustafa Gürbüz, Erzincan İliç ilçesinde doğdu. AK Parti İliç İlçe Başkanlığı yaptı. Mustafa Gürbüz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Erzincan İliç Belediye Başkan adayıdır.

Erzincan İliç Yerel Haberleri

Mustafa Gövyaprak

Ünvan: Gaziantep Şehitkamil TKP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Ortaokul/lise
Meslek: İşçi
Biyografi: Mustafa Gövyaprak, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde TKP'den Gaziantep, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı oldu.

Gaziantep Şehitkamil Yerel Haberleri

Mustafa Güzel

Ünvan: Giresun DSP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: İlkokul
Meslek: Berber

Giresun Yerel Haberleri

Mustafa Gürkan Özgürkanlı

Ünvan: İstanbul Beylikdüzü DSP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: İş Adamı

İstanbul Beylikdüzü Yerel Haberleri

Mustafa Güngör

Ünvan: İzmir Çiğli BBP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: İşçi

İzmir Çiğli Yerel Haberleri

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Mustafa Güvenç

Ünvan: Kastamonu Tosya İYİ Parti Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Makine Mühendisi
Biyografi: Mustafa Güvenç, 1974 yılında Kastamonu ili Tosya ilçesi'nde doğdu. İlkokulu Tosya Fatih İlköğretim Okulu'nda, liseyi Tosya Lisesi'nde tamamladı. Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde bitirdi. İkinci üniversite olarak Hacettepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı'nı da dereceyle bitirdi. 2003 yılında kurduğu MEB Özel Ankara Tasarım Akademi’de eğitim ve projelendirme konuların da faaliyetlerine devam etmektedir. Güvenç, çeşitli mesleki kurs programlarının ilk defa müfredatını yazarak Talim ve Terbiye Kurulundan geçirilmesini sağlamış ve bunların ülke genelinde eğitimlerinin verilmesine önderlik etmiş ve kendi kurumunda da bu eğitimleri vermeye devam etmektedir. Ostim’deki çeşitli firmalarda imalat ve tasarım sorumlusu olarak görev yaparak bu alanda da başarılara imza atmıştır. Çeşitli firmalara tasarım danışmanlığı yapmaya da devam etmektedir. Ayrıca Bozok Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak eğitimler vermiştir. Kurmuş olduğu “Tasarı Stand” firması ile savunma sanayi firmalarına Uluslararası fuarlarında tasarım, imalat konusunda hizmetler vermektedir. Hacettepe Üniversitesi TARGEM ( Teknoloji Araştırma Geliştirme Merkezi) tarafından prototipi yapılan elektrikli aracın dış tasarımlarını yaparak, Türkiye’de ilk defa parametrik olarak araç tasarımı yapılmıştır. "KANAL İSTANBUL" projesinin modellemelerini ve animasyonunu yapmıştır. Mimarlık ekipleriyle girdiği yarışlarda çeşitli dereceler almış olup, Türkiye genelinde tanınmış şehir planlaması ve mimarlık hizmeti yapan bürolara ve firmalara görselleştirme ve tasarım hizmetleri vermektedir. Makine Mühendisleri ve Mimarlar Derneği’nin (MAKMİMDER) 6 yıl başkanlığını yapmıştır. 2005’de kurulan Tosya ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (TOSYA-DER) kurucu yönetim kurulu üyeliğini yapmıştır. Özel Kurslar Birliği Derneği’nin (ÖZKURDER) yönetim üyeliğine devam etmektedir. Ekonomi Kulübü Derneği'nde eğitim komisyonu üyesidir. Şu an Ankara Tasarım Akademi’de kurucu müdürlük ve aynı zamanda firmalara tasarım danışmanlığı yapmakta olan Mustafa Güvenç, evli ve üç çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Mustafa Güvenç, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Kastamonu Tosya Belediye Başkan Adayı oldu.

Kastamonu Tosya Yerel Haberleri

Mustafa Güner

Ünvan: Kayseri Akkışla CHP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Emekli
Biyografi: Mustafa Güner, 31 Mart 2019 gerçekleşecek olan yerel seçimlerde CHP'nin Kayseri'ye bağlı Akkışla Belediye Başkan Adayı oldu.

Kayseri Akkışla Yerel Haberleri

Mustafa Güler

Ünvan: Kütahya Tavşanlı AK Parti Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Şehir Plancısı

Kütahya Tavşanlı Yerel Haberleri

Mustafa Güler

Ünvan: Tokat Yeşilyurt BBP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: İlkokul
Meslek: İş Adamı

Tokat Yeşilyurt Yerel Haberleri

Mustafa Güzelkaya

Ünvan: Iğdır Aralık AK Parti Belediye Başkan Adayı
Eğitim: İlkokul
Meslek: Serbest

Iğdır Aralık Yerel Haberleri

Mustafa Güleç

Ünvan: Denizli VATAN Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Eğitimci
Biyografi: Mustafa Güleç,1989'dan 2011 yılına kadar Denizli'de önce Sosyalist Parti, sonra İşçi Partisi'nde İl Başkanlığı yaptı. Mustafa Güleç, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Denizli Yerel Haberleri