Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Sigorta haftası Haberleri, Güncel Sigorta haftası haberleri ve Sigorta haftası gelişmeleri

Sigorta Haftası haberleri

Son dakika Sigorta Haftası haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sigorta Haftası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sigorta Haftası haber sayfamızda...
  • Sigorta Oscar'ları sahiplerini buldu

    Sigorta, 27 Eylül 2023

    Sigorta Oscar'ları sahiplerini buldu

    Sigorta sektörünün ödül programı Smart-i Awards'ın kazananları belli oldu. 7 farklı kategoride 13 Altın, 8 Gümüş ve 8 Bronz olmak üzere 29 ödülün sahiplerini bulduğu program, “İnovatif Dönüşüm” ana temasında sektörün geleceğine ışık tutacak bir panele de ev sahipliği yaptı...

  • Sigorta Zirvesi'nin ana konusu afet

    Sigorta, 25 Eylül 2023

    Sigorta Zirvesi'nin ana konusu afet

    Sigorta sektörünün çatı kuruluşu Türkiye Sigorta Birliği düzenlediği “2. Uluslararası Sigorta Zirvesi”nde tüm dünyadan sigorta sektörünün temsilcilerini ‘Afet Riskleri ve Sigorta’ temasıyla bir araya getiriyor. Zirve’ye katılan Bakan Yardımcısı Osman Çelik ve SEDDK Başkanı Akif Eroğlu önemli açıklamalarda bulundu.  

  • Efeler Ligi'nde açılış F.Bahçe'den!

    Voleybol, 30 Eylül 2022

    Efeler Ligi'nde açılış F.Bahçe'den!

    AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 2022-2023 sezonunun açılış maçında Fenerbahçe HDI Sigorta, sahasında Cizre Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

  • İstanbul’un ilk sigorta haritası

    Sigorta, 23 Mayıs 2022

    İstanbul’un ilk sigorta haritası

    Sigorta sektörünün çatı kuruluşu Türkiye Sigorta Birliği (TSB), 11. Sigorta Haftası etkinliklerine “Sigorta Haritaları Sergisi” ile başladı. TSB arşivlerinde korunan kıymetleri uluslararası katılımcılarla paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten TSB Başkanı Atilla Benli, Uluslararası Sigorta Zirvesi’nin Türk Devletleri Teşkilatı üye ülkeleriyle önemli bir iş birliğine ev sahipliği yapacağını açıkladı.  

  • Fenerbahçe set vermedi

    Voleybol, 25 Mart 2022

    Fenerbahçe set vermedi

    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 25. haftasının açılış maçında Fenerbahçe HDI Sigorta, deplasmanda Spor Toto'yu 3-0 mağlup etti

  • Eczacıbaşı set vermedi

    Voleybol, 11 Mart 2022

    Eczacıbaşı set vermedi

    Voleybol Mislicom Sultanlar Ligi'nin 23. haftasının açılış maçında Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda Mert Grup Sigorta'yı 3-0 mağlup etti

  • PTT-Galatasaray maçı yine ertelendi

    Voleybol, 27 Ocak 2022

    PTT-Galatasaray maçı yine ertelendi

    Sultanlar Ligi'nin 14. haftasından Galatasaray'daki pozitif vakalar nedeniyle ertelenen karşılaşma bugün de PTT'deki pozitif vakalar nedeniyle tehir edildi

  • Trafik sigortası 'skoru' geliyor

    Sigorta, 01 Haziran 2021

    Trafik sigortası 'skoru' geliyor

    Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy "Trafik kuralı ihlalleri sonucu uygulanan sürücü ceza puanları, sürücü belgelerine el konulma süresi gibi risk değerlendirmesinde esas alınabilecek bilgiler göz önünde bulundurularak sigorta skoru hesaplanması projesini, iyi sürücü-kötü sürücü ayrımı yapılabilmesine katkı sağlaması ve sigorta şirketleri tarafından primlerin daha adaletli bir şekilde belirlenmesine imkân sağlaması bakımından oldukça önemsiyoruz" dedi.

  • Efeler Ligi'nde ikinci hafta 4 maçla başladı

    Voleybol, 16 Eylül 2020

    Efeler Ligi'nde ikinci hafta 4 maçla başladı

    Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi'nin ikinci haftası, 4 maçla başladı.

  • Yoga da var kan bağışı da

    Sigorta, 21 Haziran 2019

    Yoga da var kan bağışı da

    Mapfre Sigorta'nın dünya genelinde faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde düzenlediği ‘Mapfre Sağlık Haftası’, bu yıl 10-14 Haziran tarihleri arasında kutlandı. Türkiye’de de Mapfre Sigorta’nın sağlık ve iyi yaşam alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirdiği etkinliklerde, çalışanlar sağlıklı sürprizlerle dolu keyifli bir hafta geçirdi.

  • Sigorta memleket meselesi

    Sigorta, 29 Mayıs 2019

    Sigorta memleket meselesi

    Türkiye Sigorta Birliği’nin Sigorta Haftası vesilesiyle düzenlediği “Sigorta ve Emeklilik Konferansı” tüm paydaşların katılımıyla gerçekleşti. Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Can Akın Çağlar, “Her 4 evden 3’ünün konut sigortası, yarısının DASK’ı yok. İşyerlerinin de yarısının yangın sigortası bulunmuyor. İklim değişikliğinin getirdiği ve giderek artan riskler, insanımızın yıllarca biriktirdiklerinin, emeklerinin bir anda heba olmasına neden oluyor. Sigorta bilincinin geliştirilmesi memleket meselesi. Unutmayalım ki bugününü koruma altına almayan toplumlar geleceklerini güvence altına almazlar” dedi.

  • Risk varsa sigortası da var

    Sigorta, 27 Mayıs 2019

    Risk varsa sigortası da var

    Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Sigorta Haftası için “Risk Varsa, Sigortası da Var” sloganıyla bir farkındalık kampanyası başlatıyor.

  • Galatasaray set vermedi

    Voleybol, 13 Ocak 2019

    Galatasaray set vermedi

    Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 12. haftasında Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda Çanakkale Belediyespor'u 3-0 yendi

  • Trafik sigortası fiyatı düşebilir...

    Otomobil, 24 Mayıs 2016

    Trafik sigortası fiyatı düşebilir...

    Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Ülger: "Geçen yıl zararımızın neredeyse yüzde 60'ını emsalden ödedik. Emsalden doğan zarar fiyatlara yansıdı" dedi

  • Benli: “Sigorta kıymet bilmektir”

    Sigorta, 23 Mayıs 2022

    Benli: “Sigorta kıymet bilmektir”

    Sigorta sektörünün çatı kuruluşu Türkiye Sigorta Birliği, 11. Sigorta Haftası’nda düzenlediği etkinliklerle tüm dünyadan sigorta sektörünün temsilcilerini bir araya getiriyor. Uluslararası Sigorta Zirvesi’ne katılan ulusal ve uluslararası sektör temsilcileri sigortanın bugününü ve geleceğini konuşuyor. Sigorta haftası için düzenlenen zirvenin açılışında konuşan TSB Başkanı Atilla Benli, önleyici tedbirler alınması için iklim değişikliğiyle mücadelede ve sürdürülebilirliğin sağlanmasında güçlü bir kaldıraç görevi gören sigorta sektörünü ve paydaşlarını ortak ve kararlı adımlar atmaya davet ederek “Daha bilinçli bir toplum, daha yaşanabilir bir dünya için, sigorta kıymet bilmektir” dedi.

  • Sigortacı pandemide tam not aldı

    Sigorta, 04 Haziran 2021

    Sigortacı pandemide tam not aldı

    Türkiye’de sigortacılığın çatı kuruluşu Türkiye Sigorta Birliği (TSB) tarafından 31 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenen “Sigorta Haftası”, bugün gerçekleşen kapanış panelleriyle tamamlandı. Sigorta Buluşmaları Panellerinin son gününde uzman konuklar doğal afetler ve pandemi karşısında sigortacılık sektörünün başarılı yönetiminin yanı sıra kapsayıcı ve güvence veren konumunun altını çizdi. Uzmanlar ayrıca Trafik Sigortası konusunda yeni kanuni düzenlemenin önemine de değindi.  

  • Covid masrafının 2 milyarı sigortadan

    Sigorta, 01 Haziran 2021

    Covid masrafının 2 milyarı sigortadan

    Türkiye Sigorta Birliği tarafından düzenlenen “Sigorta Haftası” açılış paneli ile başladı. TSB Başkanı Atilla Benli, SEDDK Başkanı Türker Gürsoy ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yer aldığı panelde sigortanın Türkiye ekonomisine katkıları değerlendirildi. Sigorta Haftası 31 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında sigortacılığı ilgilendiren önemli konulardaki panellerle devam edecek. TSB Başkanı Benli, "Pandeminin başlangıcından bu yana; direkt pandemiye ilişkin olarak hayat sigortalarında 750 milyon TL, sağlık sigortalarında ise 228 milyon TL; Elâzığ ve İzmir deprem felaketlerinde ise 717 milyon TL tazminat üstlendik. Bu rakamlara, pandemi kapsamında sigortalılarımıza sağladığımız diğer imkanları da kattığımızda halkımıza yaklaşık 2 Milyar TL gibi önemli ölçekte bir destek sağlamış olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

  • Elazığ'a 220 milyon ödeme

    Sigorta, 12 Ekim 2020

    Elazığ'a 220 milyon ödeme

    Sigorta Haftası kapsamında bir açıklama yapan Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), kuruluşundan bu yana sigortalılık oranlarının ve sigorta bilincinin artması için çalışmalar yürütüyor. Türkiye genelinde yüzde 56’lık sigortalılık oranına ulaşan DASK, 220 milyon TL’si Elazığ’da yaşanan son depremde olmak üzere 20 yılda toplam 440 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirdi. 25 milyar TL ödeme gücüne sahip kurum, afet yönetim süreçlerini geliştirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak e-devlet üzerinden hasar dosyası görüntüleme, eksik evrak tamamlama ve hasar ihbarı işlemleri de hizmete açıldı. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Mete Güler, “Türkiye’de deprem güvencesiz konut bırakmama hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

  • Sigortasız olmaz

    Sigorta, 12 Ekim 2020

    Sigortasız olmaz

    Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği Başkanı Atilla Benli, sigortacılığın hem ekonominin sürekliliği hem de vatandaşların güvende hissetmesi için kritik bir fonksiyon üstlendiğini; birlik olarak tüm paydaşlarıyla sürdürülebilir büyümeyi sağlama ve sigorta farkındalığını yükseltme hedefiyle çalıştıklarını ifade etti.  

  • Sigorta Haftası'na az kaldı!

    Makro Ekonomi, 20 Mayıs 2011

    Sigorta Haftası'na az kaldı!

    Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği ‘Sigorta Haftası’na yönelik biz dizi faaliyette bulunacak.