Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Habertürk, Şenol Güneş'in hastane raporlarına ulaştı! İddialar da çürüdü - Futbol Haberleri
        1

        Lig bitti ama F.Bahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olayların yankıları hala devam ediyor...

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; teknik direktör Şenol Güneş’in tribünden atılan cisim ile kafasının yarılması ile başlayan ve sonrasındaki gelişmelerle tırmanan olaylarda tecrübeli teknik adamın bir şeyinin olmadığı ve numara yaptığı iddia edilmişti.

        3

        F.Bahçe cephesinden başkan Aziz Yıldırım, Güneş için “Tiyatro yapıyor’ ifadelerini kullanmış ve Beşiktaş’ın hocasının adı ‘tiyatrocu’ya çıkmıştı.

        4

        Gelinen son noktada yaşanan olayların ardından Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Şenol Güneş’e ait doktor raporlarına Habertürk ulaştı.

        5

        TANSİYONU 19’A YÜKSELDİ
        Raporlarda yer alan ibareler tecrübeli teknik adamın yaşadıklarını doğrularken, özellikle kafası kanamadığı için yarık olmadığı yönündeki iddialar da çürüdü.

        6

        Öyle ki raporlarda Şenol Güneş’in kafasının saçlı derisinde yaralanmaya rastlandığı yazarken Güneş’in sahayı terk etmesinin en büyük nedenlerden biri olarak da tansiyonunun aniden yükselmesi de yer aldı.

        7

        İlk olarak 19’a çıkan Güneş’in tansiyonunun gece boyunca 17.4’te olduğu raporlarda görülürken, hastanın kendisini huzursuz ve sıkıntılı hissettiği, bu nedenle Güneş’e tansiyon düşürücü ve rahatlatıcı ilaçlar verilerek takip edildiği yazıldı.

        8

        RETİNADA YIRTIK!
        Taburcu olduktan sonra gözünde de ağrı ve kanama meydana gelen Güneş, soluğu bir göz hastanesinde aldı.

        9

        Tetkiklerde deneyimli hocanın sol göz üst temporal retinada yırtık tespit edildi.

        10

        İşte Şenol Güneş'in hastanede yaşadığı o dakikalar ve hastaneden alınan raporlar...

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ