Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Haftalık burç yorumları! 18-24 Aralık 2017
        1

        Koç Burcu:

        Haftanız Yay burcunda oluşan Bir yeniayla başlıyor sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bu haftabaşı oluşan Yeniay’da seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, akademik konular, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda işleriniz üzerinden geçerek, planlarınızı gözden geçirerek adım atmalısınız. Düşünceleriniz ağır olabilir ama olumsuzluklardan uzak durun.

        2

        Çarşamba günü itibarıyla kariyer alanlarınıza geçen Satürn 7 yıllık dönemi size gözden geçirtecek. Önünüzdeki 2.5 yıl boyunca işinize ve kariyerinize odaklanacak, önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz.

        3

        Perşembe günü itibarıyla Güneş’te Oğlak burcuna geçiyor. 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz. Bu günlerde önemli bir iş sorumluluğu omuzlarınıza binebilir.

        4

        Cumartesi günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber yaşadığınız iletişim sıkıntıları geride kalmaya başlayacak. Yeniay’dan aldığınız etkileri bu tarih ve sonrasında kullanabilirsiniz.

        5

        Boğa Burcu:

        Haftanız Yeniay’la başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu haftabaşı oluşanYeniay ortaklaşa parasal konulardaki kararlarınızı karşınıza getirecek. Partnerinizin hayatındaki parasal konularda da önemli adımlar devrede. Ama bu adımların tekrar tekrar üzerinden geçerek, sorumluluklarını alarak adımlar atmalısınız zira merkür hala geriliyor.

        6

        Çarşamba günü Satürn Oğlak burcuna geçiyor. Eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, medya, hukuk, uzak çevre alanlarınızda ve gelecek planlarınızda çok önemli derslerle, sorumluluklarla karşılaşacağınız bir 2.5 yıllık döngüye giriyorsunuz. Satürn’den alacağınız destekle adımlarınız ve hayat girişimlerinizin büyüyeceğini bu süreçte göreceksiniz.

        7

        Perşembe günü Güneş’te Oğlak burcuna geçiyor. 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Eğer bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartlar lehinizde olacak. Yine bu tarihte ortaklaşa parasal konularda bir sorumluluk üstleneceksiniz. Bu sorumluluk önemli bir işi karşınıza getirebilir. Bu sorumluluğun altına gönül rahatlığıyla girin çünkü hayat ve şartlar sizi her anlamda destekleyecek.

        8

        Cumartesi günü Merkür düzeliyor. Ortak parasal işlerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görebilirsiniz. İşte şimdi yenilikler ve önemli adımlar için harekete geçebilirsiniz.

        9

        İkizler Burcu:

        Haftanız Yay burcunda gerçekleşen bir yeniayla başlıyor. Bu haftabaşında oluşan Yeniay, ikili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızla ilgili konularda oluşuyor. Ortaklaşa işlerinizde ve bu alanlarda kararlarınızı iyice gözden geçirmeli, sorumluluklarınızdan kaçmadan yolunuzda ilerlemelisiniz. Olumsuzluklardan bu dönemde uzak durun.

        10

        Çarşamba günü hayat konularımızda etkili olan Satürn gezegeni burç değiştiriyor. 2.5 yıl boyunca sizi ortaklaşa parasal alanlarda vereceği deneyimlerle yola getirmeye başlayacak. Önemli değişim ve dönüşümlere açık bir döneme giriyorsunuz. Ortaklaşa parasal sorumluluklarınızı üstlenecek, bir borcun altına girecek, başkalarının parasal kaynaklarının zorunluluklarıyla uğraşacaksınız.

        11

        Perşembe günü Güneş’te Oğlak burcuna geçiyor. 1 ay boyunca ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kimliğinizi ön plana çıkartacak ve bu alanlarda kendinizi göstereceksiniz. Yine bu tarihlerde ev ve aile hayatınızın, kendi kişisel kararlarınızın parasal sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Eş alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir, partnerinizin parasal gelirleri bu dönemde artabilir.

        12

        Cumartesi günü merkür düzeliyor. Özel hayatınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakacaksınız. İlişkilerinize dair almak istediğiniz önemli kararları şimdi uygulamaya koyabilirsiniz.

        13

        Yengeç Burcu:

        Haftanız yeniay etkisiyle başlıyor sevgili yengeç ve yükselen yengeçler. Yeniay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. Bu Yeniay ile beraber bazı işlerinizi tamamlamalı, üzerinden geçtiğiniz yarım kalmış işlerinize daha fazla kanalize olmalısınız. Sağlığınızda da önemli sorumluluklar, sıkışmalar karşınıza gelebilir.

        14

        Çarşamba günü Satürn evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınıza giriyor. 2.5 yıllık süreçte ilişkilerinizin sağlamlılığı test edilebilir. Evlilik, ikili ilişkiler, özel hayatınızla ilgili önemli deneyimler yaşayacaksınız. Kendinizi sevdiğinize ve onun sorumluluklarına adayabilirsiniz.

        15

        Perşembe günü Güneş’in de oğlak burcuna geçmesiyle birlikte 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Bu bir ay boyunca şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir. Yine bu tarihte önemli bir sorumluluk sevdiğiniz insan tarafından karşınıza gelebilir. Bir ilişkinin sorumluluğunu da üstlenebilirsiniz. Olaylara esnek ve rahat yaklaşımınız size çok şey kazandırabilir sevgili Yengeçler.

        16

        Cumartesi günü merkür’ün düzelmesiyle beraber iş ve hizmet alanlarınızda yaşadığınız iletişim aksaklıkları ve sorunlarda geride kalmaya başlayacak. İşte şimdi yeniay’ın karar ve başlangıçlarını daha rahat uygulayabilirsiniz.

        17

        Aslan Burcu:

        Haftaya Yeniay etkileriyle başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Yeniay ile beraber aşk hayatınızda kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu kararlar daha önceden konuşulmuş, tamamlanması gereken kararlar olmalı. Çocuğunuzun, özel hayatınızın sorumlulukları öne çıkabilir. Yaşam amacınızla ilgili konularda gökyüzünün kapıları açık olacak, olumsuzlukları çok düşünmeden isteklerinize kanalize olmalısınız.

        18

        Çarşamba günü satürn iş, hizmet alanlarınıza geçerek etkileriyle, 2.5 yıl boyunca sizi test etmeye başlıyor. İşinizi ve yapacaklarınızı gözden geçirecek, gerçekten sizi mutlu eden mesleğin, işlerin peşinden koşacaksınız. Satürn ün sağlık alanlarınıza girmesiyle birlikte, sağlığınızda kronikleşmiş bazı hastalıklar karşınıza gelebilir. Kendinizi ve sağlığınızı yeniden düzenlemeli, sağlığınızı gözden geçirmelisiniz. 2.5 yıl boyunca kendinize gereken özeni göstermeyi unutmayın.

        19

        Perşembe günü Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Kimliğinizi 1 ay boyunca iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, çok çalışabilirsiniz. Yine bu Perşembe önemli bir iş veya sağlık sorumluluğu sırtınıza binebilir. Hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olacağından bu işler size çok da yük olmayabilir sevgili Aslanlar.

        20

        Cumartesi günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakabilirsiniz. Yeniay da almanız gereken önemli kararları şimdi rahatlıkla hayatınızda uygulayabilirsiniz.

        21

        Başak Burcu:

        Haftanız Yay burcunda oluşan yeniay etkisiyle başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu haftabaşı oluşan Yeniay ev, aile ve yuvayla ilgili konularda kararları karşınıza getirecek. Merkür bu alanlarınızda gerilediği için ailenizle daha önceden aldığınız, tamamlamanız gereken konuları ele alabilirsiniz. Son sorumluluklarınız artarken bu hafta istediklerinize, dilediklerinize dikkat edin. Olumsuzluklardan sakının.

        22

        Çarşamba günü satürn oğlak burcuna geçecek ve aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda yaşatacağı deneyimlerle önemli dersler öğreneceksiniz. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca bu alanlarda sorumluluklarınız devreye giriyor ama nihayet ailevi alandan çıkan Satürn size derin bir nefes aldırabilir.

        23

        Perşembe günü aşk hayatınızın sorumluluklarını üstlenecek, daha kontrollü bir şekilde yolunuzda ilerlemek isteyeceksiniz. Varsa çocuğunuzun sorumluluğu veya bir çocuk sorumluluğu da oluşabilir.

        24

        Yine bu Perşembe Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle beraber 1 ay boyunca hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Aşkı arayan ve isteyenler için bulacakları bir dönem geliyor. Bu alanda sorumluluklarla ilerleyeceğiniz bir dönem.

        25

        Cumartesi günü Merkür düzeliyor. Aile ve ev alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarının geride kalmaya başladığını görebilirsiniz. Yeniay kararlarınızı uygulamanın tam zamanı. Yeniliklere yelken açabilirsiniz.

        26

        Terazi Burcu:

        Haftanız Yay burcunda oluşan bir yeniayla başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Bu Yeniayda, yakın çevrenizle olan bağlantılarınız önemli olacak. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında oluşan olayları ve aynı zamanda iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlarınızı gözden geçirerek, daha önceden konuşulmuş işlerinizi ve kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

        27

        Çarşamba günü Satürn’den alacağınız etkilerle ev aile yuva alanlarınızda önemli dersleriniz ve testleriniz başlayacak. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca ailevi düzeniniz ve yuvanızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

        28

        Perşembe günü itibarıyla bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda önemli işler ve sorumluluklar bu tarihte devrede olacak.

        29

        Cumartesi günü merkür düzeliyor. İletişim sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacaksınız. İşte şimdi bu tarihten sonra yeni oluşturduğunuz kararlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

        30

        Akrep Burcu:

        Haftanız Yay burcunda oluşan bir yeniayla başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler.Yeniay, parayla ilgili konularda adımlarınızı, kararlarınızı, karşınıza getirebilir. Maddi konularınızda son sorumluluklar karşınıza gelirken, olayların durumların, görüşmelerinizin üzerinden geçmelisiniz. Konuşulmuş ama bitirilmemiş işler için harekete geçin.

        31

        Çarşamba günü itibarıyla eğitim hayatınızda, satürnden alacağınız etkilerle disiplinli olmanız gereken bir döneme gireceksiniz. İlk öğreniminizde disiplinli ve sistemli olmalısınız o zaman daha rahat derslerinize kanalize olabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevrenizin hayatında da önemli olaylar ve sorumluluklar devrede olabilir.

        32

        Perşembe günü ve sonrasında 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstereceksiniz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım alanlarında işi olanlar için güzel bir dönem. Sorunlarınızın üstesinden daha kolay gelecek ve bu alanlarda önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Yine bu Perşembe bir yakınınızın sorumluluğu karşınıza gelebilir.

        33

        Cumartesi günü merkür düzeliyor. Maddi konuşmalarınız ve görüşmelerinizi önemli adımlarınızı merkür düzeldikten sonra artık rahat bir şekilde atabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor.

        34

        Yay Burcu:

        Bu haftabaşına sizin burcunuzda oluşan kişisel hayatınızı ilgilendiren bir Yeniay ile giriş yapacaksınız sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Fikir ve düşüncelerinizin, yapacaklarınızın üzerinden geçerek, gözden geçirerek adımlar atmalı, sorumluluklarınızı üstlenmekten kaçmamalısınız.

        35

        Çarşamba günü itibarıyla rahatlıyorsunuz, 2.5 yıl boyunca sizin burcunuzda dolaşan Satürn’ün etkileri artık sizi rahat bırakacak. Satürn para alanlarınıza kayacak ve 2.5 yıl boyunca karşınıza getireceği deneyimlerle parasal alanda önemli dersler öğreneceksiniz sevgili Yükselen Yaylar.

        36

        Perşembe günü itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız. Parasal konularda önemli sorumluluklar devreye girebilir. Hayata keyifle esnek bakacağınız bugün her tür olumsuzluğun üstesinden rahat gelebilirsiniz.

        37

        Cumartesi günü Merkür düzeliyor. Hayatınızı konuşurken, düzenlerken, düşünürken karşılaştığınız sıkıntı ve aksamaları artık geride bırakıyorsunuz. Kişisel hayatınız için yeniaydan aldığınız etkilerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

        38

        Oğlak Burcu:

        Haftanız yeniay etkisiyle başlıyor sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu haftabaşında gerçekleşen Yeniay, hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Diğer burçların aksine yeni girişimlerden, adımlardan kaçınmalı, planlarınızı gözden geçirmeli, düşüncelerinizde düzenlemelere gitmelisiniz.

        39

        Çarşamba günü itibarıyla hayatınızı yeniden kuracağınız ve yapılandıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Satürn sizin burcunuza geçecek. 2.5 yıl boyunca adım, adım, yavaş yavaş ilerleyecek, hayatınızı yeniden yapılandırmanıza, geleceğinizi yeniden inşaa etmenize yaşatacağı deneyimlerle neden olacak.. Çalışma sorumluluklarınız çok artabilir ama siz sorumluluklarını bilen ve seven bir burçsunuz sevgili Oğlaklar bu yüzden bu dersleri ve sorumlulukları geçmeniz çok kolay olabilir.

        40

        Perşembe günü itibarıyla kendinize güveniniz yerine geliyor. Kimliğinizi ortaya çıkartacaksınız, plan ve projelerinizi uygulayabileceksiniz, güç kazanacaksınız, sağlığınızda gözle görülür bir değişme olacak, kendinizi daha güçlü ve daha iyi, daha lider hissedeceksiniz. Yine bu tarihte sağlığınız ve hayatınızla ilgili konularda sorumluluklar karşınıza gelebilir.

        41

        Cumartesi günü merkür’ün düzelmesiyle birlikte gelecek planlarınızda ve önemli işlerinizde rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Sorun ve sıkıntılar geride kalırken önemli planlarınız için hala harekete geçmemeye özen gösterin.

        42

        Kova Burcu:

        Haftanız yeniay etkisiyle başlıyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda üstleneceğiniz sorumluluklarınızın ve işlerinizin üzerinden bir kez daha geçmeli, işlerinizi tekrar tekrar planlayarak adımlar atmalısınız. Önemli kapılar aralanabilir, siz sorumluluklarınızla hareket ettikçe, olumsuz duygulardan uzak durdukça planlarınız rahat ilerleyecek.

        43

        Çarşamba günü Satürn Oğlak burcuna geçiyor. Hayatınızda önemli kapanışlar, önemli bir temizlik dönemi başlıyor. Satürn kadersel alanınıza giriyor. Ama bu sizi korkutmasın bir dönemi bitireceğiniz bir sürece gidiyorsunuz. Kariyerinizdeki hızlı rüzgarla sorumluluklarınızla ilerlerseniz sizi kimse durduramaz sevgili Kovalar. Yine bu dönem sonrasında sağlığınıza gerekli düzenmelemeler yapmalısınız. Bu dönemde sağlığınızı gözden geçirin ve sizi üzen kişileri ve olayları artık hayatınızdan çıkarın.

        44

        Perşembe günü itibarıyla kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız. Yine önemli bir ortaklığın, işin, ilişkinin sorumluluğu karşınıza gelebilir. Çevrenizden alacağınız güzel sinyallerle rahat ilerleyeceksiniz.

        45

        Cumartesi günü Merkür düzeliyor. Sosyal çevrenizde sıkıntı ve sorun yaşadığınız olayları geride bırakacaksınız. Yeniay da başlatmak istediğiniz önemli adımları artık başlatabilirsiniz.

        46

        Balık Burcu:

        Kariyer evinizde oluşan bir Yeniay ile haftaya başlıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu Yeniay’da kariyerinizle ilgili her tür görüşmenizi, konuşmanızı tekrar tekrar gözden geçirerek hayata sokabilirsiniz. İş ve kariyer sorumluluklarınız sizi bunaltsa bile üstlenmekten bu hafta geri durmayın.

        47

        Çarşamba günü itibarıyla Satürn kariyer evinizi terk ediyor. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlıklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hayatınızdan gitmesi gereken insanların çıkmasına bu 2.5 yıllık süreçte izin vermelisiniz. Satürn yaşatacağı deneyimlerle arkadaşlıklarınız sınanabilir. Önemli organziasyonların sorumlulukları devrede olabilir.

        48

        Perşembe günü itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz. Geleceğinizi düşüneceğiniz bir dönem olacak. Sosyalliğiniz artıyor, bu alanlarınıza kanalize olurken, sosyal çevrelerde önemli bir sorumluluk üstlenebilirsiniz sevgili Balıklar.