Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Haftanın gişe rakamları belli oldu

        Kıvanç Tatlıtuğ ile Büşra Develi'nin başrollerinde yer aldığı, hayatını oğlu Efe'ye adayan balıkçı Ali'nin hikâyesinin anlatıldığı Hadi Be Oğlum ilk haftasında 232 bin 672 kişi tarafından seyredilerek listenin zirvesinde yer aldı.

        Listenin ikinci sırasında yer alan Marvel’in yeni filmi Black Panther ilk hafta sonunda 229 bin 635 kişi tarafından izlendi. Film, Wakanda Kralı babasının ölümünden sonra tahta geçmek ve kral olarak gerçek yerini almak üzere Afrika'daki yuvasına dönen T'Challa'nın hikâyesini konu ediniyor.

        Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı Kayhan bu hafta sonu 108 bin 839 kişi tarafından izlenerek üçüncü sıraya geriledi. Film şu ana kadar 470 bin 292 kişi tarafından izlendi.

        Serra Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği Cebimdeki Yabancı 95 bin 402 ile en çok izlenen dördüncü film oldu.

        Listenin beşinci sırasında 70 bin 90 kişi tarafından izlenen Özgürlüğün Elli Tonu yer aldı. Filmde Anastasia ve Christian, ilişkilerinde yaşadıkları gelgitli zamanların ardından nihayet evlilik yoluna girmiştir. Birliktelikleri, görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anastasia'nın peşine düşen Jack, çifte huzur vermez. Anastasia'nın lüks ve aşkla bezeli mükemmel hayatı bir kez daha sarsıntılara sahne olacaktır.

        Kaynak: Boxoffice

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ