Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Haftanın gişe verileri belli oldu

        Listenin ilk sırasında merakla beklenen Deadpol 2 yer alıyor. 415 bin 476 kişi tarafından izlenen film, gelecekten gelen Cable'a karşı kendi süper kahraman timini toplayan Deadpool'un maceralarını anlatıyor.

        BKM yapımı animasyon film Kral Şakir Oyun Zamanı, 61 bin 474 kişi tarafından izlenerek listede ikinci sırasında yerini aldı.

        Uzun süre zirvedeki yerini bırakmayan Avengers: Infinity War, bu hafta listenin üçüncü sırasında yer aldı. 45 bin 709 kişi tarafından izlenen film, tüm Marvel Sinematik Evreni'nin bir araya gelerek korkunç titan Thanos'a karşı verdiği savaşı konu ediniyor.

        Dördüncü sırada Onur Tan'ın yazıp yönettiği Bal Kaymak filmi yer alıyor. 20 bin 907 kişi tarafından izlenen film, iyi kalpli küçük Bade'nin, bir dargın bir barışık olan dedesi ve ninesiyle geçirdiği yayla günlerine odaklanıyor.

        Listenin son sırasında ise vizyondaki ilk haftası olan Yakışıklı Prens filmi yer alıyor. 18 bin740 kişinin tercihi olan ve Ross Venokur'un yönetmenliğini üstlendiği animasyon filmi Yakışıklı Prens, klasikleşmiş masal karakterlerini yeni bir hikâyede bir araya getiriyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ