Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hagi'nin oğlu Ianis'i Galatasaray istiyor! Galatasaray Transfer haberleri - Galatasaray'ın gündeminde Romalı Bruno Peres var! - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, 4. kez göreve gelen Fatih Terim'le ligin ikinci yarısına hazırlanırken bir yandan transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

        2

        Fatih Terim'in bir dönem görev yaptığı İtalya'dan transfer haberleri de geliyor!

        3

        İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio ve Sky Italia, sarı-kırmızılıların, Gheorghe Hagi'nin Fiorentina'da forma giyen Ianis Hagi'yi transfer etmek için teklifte bulunduğunu yazdı.

        4

        2016 yılında Serie A ekibine transfer olan Ianis, babası gibi 10 numara mevkisinde görev yapıyor.

        5

        2 milyon Euro bonservis bedeliyle Çizme'nin yolunu tutan genç futbolcu, Aradan geçen sürede Serie A'da sadece 2 maça çıkabildi. Toplamda ise 48 dakika süre alabildi.

        6

        Geçen günlerde Rumen basınına açıklamalar yapan Gheorghe Hagi, oğlunun durumuyla ilgili olarak "Ianis'i oynayabileceği bir takıma göndermek istiyordum ancak Fiorentina'da 18 aydır düzenli forma şansı bulamıyor." dedi.

        7

        Fiorentina'nın kendilerine söz verdiğini vurgulayan çalıştırıcı, "Bize söz vermişlerdi, oynatmayacaklarsa neden söz verdiler? Söyledikleri hiçbir şeyi yapmadılar!" ifadelerini kullandı.

        8

        Tecrübeli teknik direktör sözlerine şöyle devam etti:

        "Söz verdiklerinde ben de oradaydım. Kariyerinden 1,5 yıl kayboldu! 21 yaş altı oyuncular arasında en iyi 100 futbolcu arasında gösteriliyor! oynaması lazım!"

        9

        "Çok sıkı çalışıyor ancak bir türlü forma şansı bulamıyor. Futbol oynayabileceği başka bir yere, hiç olmazsa kiralık olarak gidebilir."

        10

        "Fiorentina ile konuştuk ve çözüm bulmaya çalışacağız. Oynamaya oynamaya ritmini kaybetti. Üzgünüm ancak gerçek bu."

        11

        2009 yılında Gheorghe Hagi'nin kurduğu Viitorul Constanta'da forma giyen Ianis, aynı zamanda 16 yaşında kaptanlık pazubandını takmıştı.

        12

        Ianis, Ağustos 2015'te lig maçında sahaya kaptan olarak çıkarak Romanya futbolunun en üst liginde en genç kaptanlık yapan futbolcu rekorunu kırmıştı.

        13

        Hagi'nin Galatasaray'da oynadığı 1998 yılında dünyaya gelen Ianis, İstanbul doğumlu olduğu için Türkiye pasaportu sahibi.

        14

        İtalya'dan gelen diğer bir iddiaya göre ise Roma'nın Brezilyalı savunmacısı Bruno Peres'le ilgili.

        2016 yılında 13,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Torino'dan Roma'ya transfer olan savunmacının sarı-kırmızılıların gündeminde olduğu kaydedildi.

        15

        Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre birçok kulübün ilgisinin bulunduğu Peres için en ciddi kulüpler ise Benfica ve Galatasaray.