Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hakan Baş kimdir? Hakan Baş kaç yaşında? Bensu Soral'ın sevgilisi Hakan Baş hayatı

        Son olarak SHOW TV'de büyük beğeniyle izlenen İçerde dizisinde Melek karakterini canlandıran Bensu Soral'a evlenme teklifi eden Hakan Baş, sosyal medyada merak edilen ve çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. PekiHakan Baş kimdir? Hakan Baş kaç yaşında?

        HAKAN BAŞ KİMDİR?

        Hakan Baş, 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nde tamamlayan Hakan Baş, Cornell Üniversitesi'nde aldığı ekonomi lisansının ardından 2 yıl boyunca New York'taki Bank of America'da çalıştı.

        REKLAM

        Ardından İstanbul'da da Raymond James'te 1 yıl boyunca yatırım bankacılığı bölümünde görev alan Baş, Yale Üniversitesi'nde MBA yüksek lisansını tamamladı ve Türkiye'ye 2010 yılında döndü. Bir süre boyunca Garanti Bankası Stratejik Planlama departmanında Başkan Yardımcılığı olarak görev yapmıştır.

        2010 yılının Ekim ayında Sidar Şahin ile birlikte "Peak Games" adlı bir oyun şirketi kurdu ve ardından 2011 yılının Mart ayında da Alper Özdemir ile birlikte Krombera adlı bir dijital pazarlama ajansı kurdu.

        2012'nin Şubat ayında e-ticaret alanına atılan Hakan Baş, "Lidyana.com" adlı e-ticaret şirketini kurmuştur ve 2014-2015 yıllarında Alper Özdemir ile birlikteAnibera adlı animasyon, Probera adlı prodüksiyon ve Berabera adlı PR şirketlerini kurdu.

        2016 yılında eSpor alanına giriş yapan Hakan Baş, Kaan Karmancı ve Alper Özdemir ile birlikte Supermassive adlı eSpor takımını kurmuştur. Supermassive adlı eSpor takımı, ligdeki ilk yılında şampiyonluğa ulaşmıştır.

        34 yaşındaki Hakan Baş, aynı zamanda lise ve üniversite yıllarında profesyonel yüzücülük yapmıştır ve eski rekortmen milli yüzücüdür. Fenerbahçe ve Milli Takım adına birçok müsabakada yer alan Baş, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ