Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Hakan Çalhanoğlu Milan'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer oluyor iddiası - Hakan Benevento maçında kadroya alınmadı! - Futbol Haberleri
        1

        Bu yaz 22 milyon Euro karşılığında transfer edilen Hakan Çalhanoğlu, Milan'da gözden çıkarıldı.

        2

        İtalyan temsilcisi Serie A'da geride kalan 14 maçta puan alamayan Benevento'ya konuk olurken Milan'ın yeni teknik direktörü Gennaro Gattuso'nun kadro tercihi şaşkınlık yarattı.

        3

        Hakan Çalhanoğlu'nu maç kadrosuna almayan Gattuso'nun bu tercihi, milli yıldızın gözden çıkarıldığı yorumlarını beraberinde getirdi.

        4

        İtalya'da yayın yapan Corriere dello Sport'un haberine göre Hakan'a Türkiye'den teklif var!

        5

        Haberde bu sezon büyük beklentilerle kadroya katılan ancak düşük performansı nedeniyle gözden çıkarılan Hakan için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin devreye girdiği kaydedildi.

        6

        İtalyanlar, Gattuso'nun, sakatlığı olmamasına rağmen fiziksel durumunu beğenmediği gerekçesiyle Hakan'ı oynatmadığını iddia etti.

        7

        Milli oyuncunun bu kararı öğrenince tepkiyle Milanello tesislerini terk ettiğini öne sürüldü.

        8

        Lig ve Avrupa'da toplam 19 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, 2 gol 6 asistlik performansa imza atmasına rağmen istikrar sorunları yaşadığı gerekçesiyle sıkça eleştiriliyor.

        9

        Çinli yatırımcıların takımı satın almasıyla çarpıcı transferlere imza atan Milan, Montella yönetiminde başarılı bir grafik çizemedi. Montella'nın kovulmasından sonra takımın başına geçen Gattuso da Hakan Çalhanoğlu'nun devre arasında satılmasını istedi.

        10

        4 AY FUTBOL OYNAYAMAMIŞTI

        Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Şubat 2017'de Trabzonspor'la olan anlaşmazlık nedeniyle 4 ay futboldan men cezası almıştı.

        11

        Trabzonspor, Hakan Çalhanoğlu'nun özel bir protokole imza atarak bordo-mavili kulüpte oynayacağını beyan etmesine ve 100 bin Euro almasına rağmen şartları yerine getirmeyerek Alman ekibi Karlsruher ile anlaştığı iddiasıyla 2013 yılında FIFA'ya başvurmuştu.

        12

        FIFA tarafından geçen yıl ocak ayında alınan kararla, Trabzonspor'a karşı sözleşme maddelerini yerine getirmediği gerekçesiyle hatalı bulunan Hakan'a futboldan 4 ay men cezası verilmişti. Karara iki taraf da itiraz ederek CAS'a başvurmuştu. CAS, dava sonuçlanana kadar Hakan'a verilen söz konusu men cezasını geçici olarak durdurmuştu.

        13

        Hakan Milan'a transfer olduğunda cezasıyla ilgili de açıklamalar yapmıştı. Leverkusen'de geçirdiği günler için kulübüne teşekkür eden milli yıldız şunları söylemişti:

        14

        "Milan'da, o büyük futboluyla tanınan takımda yeni görevimi yerine getirmenin sevincindeyim. Futboldan men cezamın bitmesini ve sahalara çıkabilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ