Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Valiliği İl Özel İdaresi, şehrin değişik noktalarında başlatılmış olduğu yol yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

        Beldeye bağlı yerleşim yeri ve birçok köyün güzergahı olan HakkariDurankaya karayolunda başlatılan asfalt çalışmaları geceli gündüzlü olarak devam ediyor. Toz, toprak yüzünden hasta olduklarını ifade eden belde sakinleri başlatılan çalışmalardan önce kullanılamaz hale gelen yolun yeniden yapılmasından çok memnun olduklarını ifade ederek yetkililere teşekkür ettiler. Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin ise, bölge halkının tüm hizmetlerin en iyisini hak ettiğini söyledi. Keskin, "Bölge halkı her şeyin en güzeline layıktır. Halkının devletin sıcak Yüzü ile karşılaştığı beldemiz ilk defa sıcak asfalt ile tanıştı. Başta Valimiz Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epçim’e, İl Özel idaresi yetkililerine ve yüklenici firma olan şirket yetkililerine bölge halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler