Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkını belgeleyen fotoğraflar!
        1

        Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç'ın bir süredir birlikte olduğu konuşuluyordu. Konuyla ilgili konuşmaktan kaçınan çiftin aşkı belgelendi. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın görüntüleri sosyal medyaya düştü. İşte uzun süredir gündemi meşgul eden Hande Erçel-Murat Dalkılıç aşkındaki son gelişme...

        2

        Hande Erçel, ablası Gamze Erçel'in doğum günü partisine sevgilisi Murat Dalkılıç ile katıldı.

        3

        İkilinin aynı karede göründüğü fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.

        4

        Murat Dalkılıç, 2 yıllık eşi Merve Boluğur'dan geçtiğimiz yaz boşanmıştı.

        5

        Ayrılık acısı kısa süren Murat Dalkılıç, yeni sevgilisini geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşlarıyla da tanıştırmıştı. Şarkıcı çıktıkları yemek sırasında bir de itirafta bulunmuş, "Ben Hande'ye çok aşığım" demişti. Duygusal anlar yaşayan Hande Erçel ise gözyaşlarına engel olamamıştı.

        6

        MURAT DALKILIÇ KİMDİR?

        Murat Dalkılıç , Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve oyuncu. İzmir'de doğdu ve üniversite öncesi eğitimini Aydın'da tamamladı.

        7

        2008'de "Kasaba" şarkısıyla çıkış yaptı ve 2010'da "La Fontaine", "Külah" ve "Dönmem" gibi şarkılara yer verdiği ilk stüdyo albümü Merhaba'yı yayımladı. Ardından 2012'den başlayarak iki yıl aralıklarla Bir Güzellik Yap, Daha Derine ve Epik albümlerini piyasaya sürdü. Bu çalışmalara dahil edilen "Bir Güzellik Yap", "Kader", "Lüzumsuz Savaş", "Bir Hayli", "Neyleyim İstanbul'u" ve "Derine" gibi şarkılarla Türkiye'de çeşitli müzik listelerine girdi.

        Bugüne kadar iki Türkiye Video Müzik Ödülü ve bir Altın Kelebek Ödülü kazanan Murat Dalkılıç, müzikal kariyerinin yanı sıra 2014'te Söyle Söyleyebilirsen yarışmasını sundu ve Sil Baştan dizisinde oynadı.

        8

        HANDE ERÇEL KİMDİR?

        Başarılı oyuncu Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da dünyaya geldi. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okuyor.

        9

        2015 yılında katılmış olduğu Miss Cilivaliton of the World yarışması katılmıştır. Azerbaycan’da düzenlenen bu yarışmada 2. olmuştu. Erçel, Güneşin Kızları dizisiyle ünlendi. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.