Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (01 Kasım 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN Ay, Koç burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmamız gerekiyor. Beslenmede protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Aceleci tavırlardan kaçınmamız gerekiyor. Sabırsızlıktan uzak durmalı ve her koşulda sinirlerimize hâkim olmaya özen göstermeliyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güçlü insanlardan göreceğiniz destekle, iş ve para alanlarınızda kimliğinizi destekleyen projeler içinde yer alabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda tepkilerinizi iyi kontrol edin.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, isteksiz yapınızla dış ortamlarda kolay tepki vermeye meyilli olacaksınız. Güçlü insanlardan, ilişkiniz veya ortaklı işlerinize yönelik önemli destekler alacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle para işleriniz varsa kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz. Parasal konulardaki değeriniz, iş hayatınızda güzel ve sağlam işbirliklerini karşınıza getirebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özellikle toplum içinde ortağınız veya partnerinizle ufak tefek sürtüşmelerden kaçının. Özel hayatınızda partnerinizin size birçok konuda destek olduğunu göreceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, az tanıdığınız veya yabancı insanlarla bir arada olabilir, onlarla birlikte işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. İş seyahatleriniz sizi biraz sinirli ve tepkili kılabilir, dikkatli olun.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdan alacağınız güçle yakın çevrenizdeki olaylara olumlu ve etkili bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Hafta sonu ortaklaşa para konularınıza odaklanacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdaki insana karşı sabırlı ve anlayışlı olun. O size anlayışsız davranırsa çok üstünde durmayın. Aile hayatınızda maddi anlamda gücü elinizde tutacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda yakın çevrenizdeki insanlara hemen tepki vermeye yatkınsınız. Güçlü iletişim sizi her konuda destekleyecek. Önemli akrabalarınızdan yardımlarınız olabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda biraz anlayışsız davranmanız mümkün. Borsada yatırım yapanlar anlık kararlardan sakınmalı. Maddi konularda beklenmedik yardımlar görebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle tartışmalara ve sürtüşmelere açık olabilirsiniz. Güçlü ve etkili yapınızı sosyal ortamlarınızda ortaya koyacaksınız. Bugün, gelecekle ilgili adımlarınızı hızlandıracaksınız.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sinirlenebilirsiniz. Enerjinizi daha düzgün kullanmaya çalışın. Güçlü insanlardan kariyeriniz adına önemli şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konulara vereceğiniz önem artarken, sosyal ortamlarda bazı para anlaşmazlıkları oluşabilir. Güçlü arkadaşlarınız kendinizi geliştireceğiniz alanlarda size destek olacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ