Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alışveriş Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (02 Ekim 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BU hafta başında toplumun ihtiyacı ve yararına olacak işlerin peşine düşebiliriz. Önemli insanlardan göreceğimiz destekler yüksek olabilir. Perşembe gecesi oluşacak dolunay, bencil, kendimizi düşünen, kafamıza göre hareket edeceğimiz yönlerimizi ortaya çıkarabilir. İlişkilerimizde dengeyi sağlamak bu dönemde önemli olacak. Ego ve yardımseverlik arasında gidip gelmek bu hafta bizi zorlayabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kafanız sistemli çalışacak. Özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir, iş hayatınızda iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeli ve başkalarıyla birlikte hareket etmelisiniz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aktif olaylarla haftaya başlıyorsunuz. Beklenmedik yerlerden desteğiniz olabilir. Özel hayatınızda duygusal çözümler üretebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz destekleri göz ardı etmemelisiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda, farklı insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bugün yerinizde duramayacak, aile hayatınız için yapılması gereken ödemeler veya harcamalar üzerine yoğunlaşacaksınız.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haftaya maddi konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. Ailenizin sorumluluklarınızı siz üstlenebilirsiniz. Harcamalarınız yüksek olsa bile, sevdiğiniz insanlar zorlandığınızda sizi destekleyecekler.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşündüklerinizi hayata geçirmeniz kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla gelecek planlarınızı oluşturabilirsiniz. Maddi konularda güçlü insanlardan göreceğiniz destekler sizi hareketlendirebilir.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Özel ilişkilerinizde üzerinizde etkisi olan biri size birçok konuda yol gösterebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla iletişiminiz güçlü akacak. Yaratıcılığınız yüksek olacak. Kafanıza takılan tek şey yarım kalmış işleriniz olabilir. Ailenizdeki etkili biri yapmak istedikleriniz için sizi destekliyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizde vakit geçirecekseniz, işlerinizi tamamlamak size keyif verebilir. Ailenizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik iletişim becerinizi ve yeni girişimlerinizi destekleyecek.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre iletişiminiz güçlü olacak. Akraba veya kardeşlerinizle kısa yolculuklar devrede olabilir. Hayatınızın ritmini yavaşlatmak isteseniz bile, sizi hareketlendirecek birçok olayla karşılaşabilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, güçlü kişiliğinizle kolay harekete geçebilirsiniz. Sadece kendinizi değil, diğer insanların hayrını da düşünmek iş ortamlarınızda sizi yukarıya taşıyabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitimde veya gelecek planlarınızda işler istediğiniz gibi ilerleyebilir. Başka insanlara yardım etmek isteyeceksiniz. Yenilendiğiniz bu dönemde insanlar üzerindeki etkiniz yüksek olacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal harcamalarda çok açılmayın. Enerjinizi sevdiğiniz insanla birlikte akıtmak isteyeceksiniz. Güçlü arkadaşlarınız sizi atacağınız adımlarda destekleyecek. Önemli işler peşindesiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ