Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (06 Ekim 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN Ay, Koç burcunda dolaşıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Beslenmede protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Duyularımız ve duygularımız fazlasıyla hassas olacak. Bu nedenle kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz. Yaşayacağımız olaylara tepki vermeden önce sakince düşünüp empati yapmaya özen göstermeliyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde dengeyi oturtmaya çalışacaksınız. Başka insanları düşünme zorunluluğu üzerinizde gerginliklere neden olabilir. Bazı iş ilişkilerinizi çok zorlamamalısınız.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş alanlarınızdaki koşullara karşı anlık tavırlarınız devrede olacak. Günlük işleriniz ve sosyal çevreniz arasında uyum sağlamanız biraz zor görünüyor.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hareketli ortamlar, özel yaşantınızı ihmal etmenize neden olabilir. Arkadaşlarınıza karşı anlayışı elden bırakmayın. Kariyerinizin gereklilikleri üzerinizde stres oluşturabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda ailenizi düşünmek istemeyebilirsiniz. Başka insanlara göstereceğiniz yardım ve anlayış, üzerinizde stres yaratabilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatın elle tutulur ve somut olaylarına odaklanmak size zor gelebilir. Kendi işlerinizin dışında başka insanların işleriyle uğraşabilirsiniz. Özgürlüğünüz önemli olacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda fedakârlıklarınız ve karşı tarafı çok düşünmeniz, bazı planlarınızı hayata geçirirken sizi zorlayabilir. Kararsızlıklarınızı bir an önce geride bırakmalısınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük hayatınızın ritmindeki birçok konu bugün rahat hareket etmenize engel olabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Bazı fikirler sadece teoride kalmamalı.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük işlerinizin düzeni sizi yorabilir, koşturmalarınız özel yaşantınızı etkileyebilir. Birden fazla insanı memnun etmeye çalışmayın. Fikirlerinizi ifade ederken stresli olabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizi ve sanatsal iş alanlarınızı bir arada tutmak için çaba harcamanız gerekebilir. Ailenizde size ihtiyacı olan kişiler bugün üzerinizde gereksiz bir baskı oluşturabilirler.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda kendinizi daha özgür ve bireysel hissetmek istiyorsunuz. İşlerinizde yeteri kadar idarecisiniz. Bazı fikirlerinizin gerçeklerle örtüşmediğini görebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizin ritmi artarken yakın çevrenizde bulunan insanlara karşı sabırsız ve sıkılgan olabilirsiniz. Parasal konularda stresli ve gergin etkileri bugün bir kenara bırakın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendi paranıza odaklanmak, parasal işlerde bulunmak anlık tepkileri kolaylaştırabilir. Kendinize yönelik hareket etmek isterken, kararsızlıklarınıza dikkat edin.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ