Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (06 Mayıs 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN oluşan Güneş-Neptün olumlu açısıyla başkalarına yardım etmeyi önemseyebiliriz. Hayallerimiz ve arzularımız doğrultusunda hayatımıza yön verebiliriz. Yaratıcılığımız artacak, bunun değerini bilelim. İnançlarımız, rüyalarımız ve sezgilerimiz doğru çalışabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi kazançlarınızla ilgili yapılması gerekenler için harekete geçeceksiniz. İletişim halinde olacağınız insanlarla bağlantılarınızda sorunlar oluşabilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi güçlü, enerjik ve hareketli hissediyorsunuz. Maddi tatminsizlikleriniz olsa bile bugün kendiniz ve sevgiliniz için enerjinizi çalıştırabilirsiniz.

        REKLAM

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli planlar kuruyorsunuz ama sizi içsel olarak korkutan veya engelleyen bazı konular var. Bugün onları çözümlemek için uygun bir gün olabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aile fertlerinizle olan ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Önemli projelerinizde grup enerjisinden faydalanmaya çalışın. Başkalarından destek alın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızdaki planlarla arkadaşlarınızın planları örtüşmeyebilir. İş hayatınızda sizi harekete geçiren konularda doğru yolda olduğunuzu bilmelisiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki ilişkileriniz, kişisel isteklerinizin önüne geçebilir. Bir seyahat, eğitim veya iş konusunda çok kolay harekete geçeceksiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para işleriniz için enerjiniz rahat akabilir. Az tanıdığınız yerlerde tedirgin olabilirsiniz. Davranışlarınız bu aralar size artı puan kazandırıyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda partnerinizle birbirinizi harekete geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınız sizinle bir para meselesiyle ilgili konuşup destek isteyebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İnsanların sizden beklediği her şeyi bugün rahatlıkla yapabilirsiniz. İşinizde sizi harekete geçiren konular var. Özel hayatınızda fikir ayrılıkları oluşabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşinizin daha çok sanatsal ve eğlenceli yönlerine odaklanmak arzusundasınız. Zira bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Aşk hayatınızdaysa çok mutlusunuz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız için yapacağınız ödemeler veya harcamalarla uğraşabilirsiniz. Bazı işleriniz yüzünden eğlenceli planlarınızı ertelemeniz gerekebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz kişiyle planlar yapacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlar önemli konularda size eşlik edecek. Yuvanızda bazı konuları çok sorun etmeyin.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ