Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (07 NİSAN 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN gökyüzünde oluşan Venüs-Satürn olumlu açısıyla ilişkilerimizde emin, sağlam ve kalıcı adımlar atılabilir. Maddi konularda istikrarlı sonuçlar elde edebiliriz. İlişkilerimizde büyüklerden, otoritelerden destek ve yardım alabiliriz. Ekonomik davranma ihtiyacı öne çıkabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün kuracağınız doğru ilişkiler parasal kazançlarınızı artırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda hızlı ve hırslı davranışlar sergileyebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kalıcı ve sağlam işler peşinde koşacaksınız. Sıkıntı yaşadığınız noktalar geride kalabilir. Alacağınız haberler hızlı hareket etmenize neden olabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Zorlandığınız olayları gözden geçirebilir ve istediğiniz sonuçları rahatlıkla yaratabilirsiniz. Bazı işlerinizin ağırdan gitmesi aslında yararınıza olacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızdan alacağınız güzel enerjilerle, özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntıları geride bırakabilirsiniz. Özel yaşantınızda daha sağduyulu olun.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Toplum içinde rahatlatıcı ve hayatınızı destekleyen enerjiler altına giriyorsunuz. İş alanlarınızda attığınız adımlarda doğru ilişkiler kuracaksınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün gezmek size çok iyi gelecek. Kuracağınız önemli ilişkiler size yol gösterebilir. Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi yönden kendinizi güçlü ve istikrarlı görebilirsiniz. Aile hayatınızda özellikle sevdiğiniz insanın ailesine karşı daha anlayışlı olmaya çalışın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdaki sağlam ilişkiler yönünüzü belirlemenize yardımcı olabilir. Sevdiğinizle her şeyi paylaşacak, kalıcı adımlarla sevginizi artıracaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı işlerinizde ilişkileriniz sayesinde olumlu adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda hırslandığınız noktaları törpülemeniz yararınıza olacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi eğlenceye vererek ruhunuzu hafifletebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla planlarınız devrede olacak. Hırslı yanlarınızı kontrol edin.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızdaki ilişkiler size kendinizi iyi hissettirecek. Enerjinizi daha çok evinize harcayacaksınız. İçinizi kurcalayan konulara odaklanabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sorun yaşadığınız ilişkileri tamir etme olasılığınız yüksek olacak. Arkadaşlarınızla bir aradayken hırsınızla hareket etmemeye çalışın.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ