Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (08 OCAK 2018)

        HAFTAYA BAKIŞ

        HAFTAYA Ay, Terazi burcundayken ilişkilerimize odaklanarak başlıyoruz. Bugün hem kimliğimizde hem de ilişkilerimizde güzel şanslar ve fırsatlar yakalayabiliriz. Hayat bizi geliştirecek ve karşımıza seçenekler sunacak.

        Yarın yapacaklarımıza ve özellikle de ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Fazla tutkulu ve istekli davranışlarımız bizi zora sokabilir. Kadın-erkek ilişkilerinde rahatlığı sağlamak ve harekete geçmek elimizde. Hafta sonu en çok dikkat etmemiz gereken zaman dilimlerinden biri olacak. Çabuk tepki vermeye, köprüleri atmaya meyilli olabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta başı ortak parasal işlerinizde oldukça şanslı olacaksınız. Kariyerinizde hayatın sizi seçenekleriyle büyüttüğünü görebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz destekler yüksek.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda hayat size güzel olasılıklar sunabilir. Ortaklı bir işiniz varsa geleceğinize yönelik planlarınızı gözden geçireceksiniz. Yapacağınız seyahatlere de odaklanabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda yapacaklarınızı ayarlayacak ve maddi konularda istediğiniz fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Sevdiklerinizle parasal konularda ters düşmemelisiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın size sunacağı teklifler, özel hayatınızda yüzünüzü güldürebilir. Kreatif ve sanatsal işlerinizde de güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Fırsatları değerlendirin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda yakalayacağınız mutluluk ve şanslar, günlük hayatınızın ritmine daha rahat uyum sağlamanıza neden olabilir. Bu hafta aile alanlarınızda şans sizden yana!

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel işlerinizdeki fırsatlar, sanatsal veya yaratıcılık gerektiren alanlarda güzel açılımlar sağlayabilir. Aşk hayatınızda yakın çevrenizdeki insanlardan destek alacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda birden fazla seçenek veya alternatif karşınıza gelebilir. Bu hafta şansınızı özellikle aile hayatınızda veya gayrimenkule yönelik işlerinizde kullanabilirsiniz..

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Ayağınıza gelen şanslar hızlanmanıza neden olabilir. Hayatınızdaki seçeneklerin arttığını görebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde karşınıza çıkacak fırsatları mutlaka kullanın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Vermiş olduğunuz sözler bugün sizi zorlasa da hayata olumlu bakacaksınız. Maddi konularda seçeneklerinizin yüksek olacağı bir hafta içindesiniz, bunun tadını çıkarın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizden alacağınız şanslarla bu hafta kafanızdaki planlarınızı uygulayabilirsiniz. Gün içinde bazı iş konuları kafanıza takılabilir, sakinliğinizi korumaya çalışın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta hayatı daha geniş açıdan görmek isteyeceksiniz. Kariyerinizdeki güzel şanslar, gelecek planlarınızı hızlandırabilir. Size zarar gibi görünen her şey aslında size hizmet ediyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerde diğer insanlardan göreceğiniz destek tam ve yüksek olacak. Bugün hem eğitim hem de seyahat alanında destekleneceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ