Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (09 Ekim 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BU hafta başı devrede olan Merkür-Plüton karesiyle, düşüncelerimizde ve fikirlerimizde bize söylenenlerden daha farklı anlamlar arayabilir, diğer fikirlere karşı anlayışsız yapımızla hareket edebiliriz. Meselelerin derinine inmek, olayların kökünü bulmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak için uğraşabiliriz. Aynı zamanda bir fikre takılıp kalmak, obsesif etkilere sebep olabilir. Başkalarının düşüncelerini görmezden gelmek yerine onlara kulak vermeli ve mutlaka empatiyle hareket etmeliyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda fikir ayrılıkları oluşabilir. Şüphelerinizle karşı tarafı boğmayın. Ortaklı işlerinizde, size söylenilenlerin altında farklı anlamlar arayacaksınız.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda bazı konuşmalarınızda kolay ikna olamayacaksınız. Özellikle yabancılarla yapılacak işlerinizde fikirlerinizi ortaya koyarken zorlanabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızdaki konuşmalarınızda şüpheleriniz devreye girebilir. Her şeyi sorgulamaya meraklı olacaksınız. Tutkularınızı iyi kontrol etmelisiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün aile paylaşımlarınızda ve özel hayatınızda bazı fikirleriniz kolay kabul görmeyebilir. Siz olaylara şüpheli ve biraz da didikleyici bir tarzda yaklaşabilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta başı iletişime dayalı fikirlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Bugün, konuşmalarınızda ve görüşmelerinizde şüpheli yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Maddi konularda bazı fikir ayrılıkları oluşabilir. Riskli işlerden kaçınmalı ve harcamalarınızın arkasındaki ana nedenleri araştırmaktan geri durmamalısınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda bazı konuşmalarınızda sıkıntılar ve gerilimler oluşabilir. Olayların derinine inmek ve biraz da kuşkucu bir tavırla yaklaşmak ilişkilerinizi zorlayabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Takıntılı iletişiminiz devrede olacak. Kafanıza takılan bazı konularda oldukça şüpheci davranabilirsiniz. Bu durum da yakın çevrenizle iletişiminizi gerebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda kolay tatmin olmayacaksınız. Olayların ardındaki sebepleri araştırabilirsiniz. Bazı işlerinizde bu didikleyici tavrınız yüzünden sıkıntılar oluşabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Görüşmelerinizde takıntılardan uzak durun. Bugün, bazı konuşmaların derinine inmek isteyebilirsiniz. Alacağınız sonuçlar sizi yeterince tatmin etmeyebilir.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğitim veya seyahat konularında, bazı fikirler kafanıza takılabilir. Şüpheci yanlarınızla derin araştırmalar yapmak ve ince eleyip sık dokumak isteyeceksiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızda parasal konularda sürtüşmelere açık olacaksınız. Kolay ikna olmayacak ve olayların ardındaki nedenleri bulmak isteyeceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ