Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (09 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün etkili olacak Güneş- Plüton olumlu açısıyla, etkili ve güçlü insanlardan hayatımızın her alanında çok önemli destekler görebiliriz. Gün boyunca gücümüzü ortaya koymaktan çekinmeyeceğiz. Paraya dayalı işlerimizi ve bütçemizi planlamak ve çoğaltmak için uygun bir gün olabilir. Bugün, duygusal konularda da gücümüzü konuşturabiliriz. Kendimizi ve duygularımızı ifade etme konusunda zorlanmadan yol alabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iş hayatınızda önemli insanlardan son derece etkili yardımlar görebilirsiniz. Güvenilirliğiniz tam olacak. Maddi konular gün içinde biraz kafanızı kurcalayabilir.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlardan alacağınız haberlerle kendinizi iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Bir davanız varsa sizi destekleyen sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Sevdiğiniz insanı destekleyebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda istediğiniz destekleri alacaksınız. Hayatınıza etki eden güçlü bir insandan yardım görmek hoşunuza gidebilir. Bugün, düşündüklerinizi gerçekleştireceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sevdiğiniz insandan hayatınıza dair önemli destekler görebilirsiniz. Yol gösterici bir insandan alacağınız samimi tavsiyeler aşk hayatınızda çok işinize yarayabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışma konusundaki azminizi, ailenizde halletmeniz gereken olaylara kaydırabilirsiniz. İş hayatınızda size yardım edecek güçlü insanlar, aile hayatınıza da huzuru taşıyabilir.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda güçlü iletişimle hareket etmeniz mümkün. Âşık olduğunuz insanla yakın çevrenizin ilişkileri güzel akacak. Sevdiğiniz insanlardan destek göreceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir büyüğünüzün desteğini alabilirsiniz. Ailenize dayalı konularda etkili davranmak için uygun bir gün olacak. Davranışlarınızdaki değişimler size olumlu bir şekilde yansıyabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli bir insandan hayatınıza dair çok güzel destekler göreceksiniz. Etkili ve güçlü iletişiminizle, çevrenizi ve kendi hayatınızı yukarıya taşımak çok kolay olacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bilinçaltınızı açacak olan bir insan, özellikle parayla ilgili konularda sizi doğru yönlendirebilir. Başkalarına yapacağınız yardımlar bugün hayatınızda son derece etkili olacak.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Grupsal işlerinizde başarı sağlayabilirsiniz. Bugün otoriter kişilerle anlaşmanız her zamankinden daha kolay olacak. Arkadaşlarınıza yardım etmekten büyük keyif duyabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda güçlü ama geri planda duran insanlardan destek alacaksınız. Bilinçaltınızı doğru yönlendirmeniz iş alanlarınızda yeni kapıların açılmasına neden olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizden işinize dair önemli destekler ve yardımlar görebilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir dönemdesiniz. Çevreniz de size istediğiniz yardımı sunacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ