Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (11 Haziran 2018)

        HAFTAYA BAKIŞ

        Bugüngücümüzü ortaya koymakta zorlanabiliriz. Yarın Merkür, Yengeç burcuna geçiyor. Duygusallık ön plana çıkabilir. Çarşamba günü Venüs, Aslan burcuna geçecek. İkizler’de bir yeniay oluşacak. Değişken ve yenilikleri merak eden yapımızla hareket edebiliriz. Bayramın 2. ve 3. günü ilişkilerimize dikkat etmeye çalışalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bayram öncesi yakın çevrenizle beraber hızlandıracağınız işlerinizde gücünüzü istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Destekleri fark etmelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, maddi konulardaki işlerinizi tamamlamalısınız. Üzerinizde hissettiğiniz baskıyla istediğiniz sonuçları elde etmekte zorlanabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta başı olaylara hızla adapte olamayabilirsiniz. Hisleriniz önemli olaylarda size yol göstermeli ama bu gücü ortaya koymanız kolay olmayacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla beraber yapacağınız programlar önem kazanacak. Özel ilişkilerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşmanız zaman alabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyalliğinizin arttığı bu dönemde günlük işlerinizde istediğiniz sonuçları almak kolay olmayabilir. Kendi gücünüzü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Önemli işlerinizin detaylarını birkaç gün içinde tamamlamaya bakmalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiden görmek istediğiniz desteği alamayabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizdeki güçlü insanlardan geleceğinize yönelik adımlarınızda destek görmek kolay olmayabilir. Kendi gücünüzü yapılandırmanız gerekiyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkileriniz ve ortaklaşa atılacak her adım için bu hafta sizi destekleyecek. Ortak parasal işlerinizde çözüme ulaşmak isteyeceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günlük hayatınızın koşturmaları ön plana çıkabilir. Bugün, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kendi gücünüzü ortaya koyamayabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gücünüzü iş hayatınıza aktarmakla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmalı, eğlenceli olaylara yönelerek stres atmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdaki insanlardan destek almak isteyebilirsiniz. Kafanızda işle ilgili bir sürü plan var ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlardaki becerinizi ailevi konularda ortaya koymanız kolay olmayabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz yol gösterici olabilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ