Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (11 OCAK 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN itibarıyla iletişim gezegeni Merkür, Oğlak burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca iletişimimizde pratik, soğuk ve net olabilir, elle tutulur sonuçların peşinden gidebiliriz. Kararlı ve temkinli ilerleyen yapımızla iş hayatımızda güzel sonuçlar elde etmeye yatkınız. Kafamız hesap kitap işlerine iyi çalışabilir, bunu değerlendirelim.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Merkür’ün kariyer alanlarınıza kaymasıyla çözümcü, pratik, disiplinli yönleriniz ortaya çıkacak. Önümüzdeki 2 hafta boyunca daha fazla iş konularınıza kanalize olacaksınız.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, eğitim, hukuk ve medya konularında görüşmeleriniz artacak. Bu alanlardaki sorunlarınıza çözümler üretebilirsiniz. Eğitim hayatınızda düzenlemeler yapabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınızda çözüme yönelik hareket etmeye başlayacaksınız. Bir ödeme çizelgesi hazırlayabilir, banka işlerinizi istediğiniz düzene sokabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünden itibaren özel hayatınızda yaşayacağınız sorunlara çözüm üretmeniz daha kolay görünüyor. Başkalarına danışmak ve onlardan görüş almak isteyeceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kafanız hızlı, net, pratik ve gerçekçi çalışacak. Ele alınması gerekenleri belirleyecek, düzeninizi oluşturacaksınız. Bu dönemde sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla aşkı daha fazla konuşabilir ve sorgulayabilirsiniz. Çocuğunuzla olan iletişiminiz artıyor ve güçleniyor. Öğrenmeye veya öğretmeye açık bir dönem sizi bekliyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi meselelerle ilgili sorunlarınıza net çözümler üretmek isteyebilirsiniz. Ailevi konulara duygusallıktan çok soğukkanlılıkla yaklaşacaksınız. Pratik hareket edeceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artıyor. Net çözümler üretmek önem kazanabilir. Öğrenmeye açık olacaksınız. Kendinizi hem yazılı hem de sözlü olarak çok iyi ifade edeceksiniz.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konuşmalar içine gireceksiniz. Ticari hayatınız hareketlenebilir. Bu alandaki sorunlara net tavırlarla yaklaşabilirsiniz. Kazançlarınızı yatırıma dönüştürebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizle ve hayatınızla ilgili konuşmalarınız artabilir. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz. Planlarınızı uygulamanın zamanı gelmiş bulunuyor, harekete geçin!

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ruhsal konulara odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Olayları gözden geçirebilirsiniz. Bu dönemde sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, önemli adımlardan kaçının.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla yapacağınız eğlenceli organizasyonlar devreye girebilir. Onlarla iletişiminizin güçlendiğini göreceksiniz. İşten elde edilen gelirleriniz bu dönemde artabilir.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ