Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (12 Mayıs 2018)

        BAŞINIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN gökyüzündeki Merkür-Mars dik açısıyla iletişimimizde sinirli, gergin ve tartışmacı olabiliriz. Düşünmeden konuşabilir, sert tepkiler verebiliriz. Sevdiklerimizi çok fazla hırpalamamak adına daha kontrollü ilerlemeliyiz. Diğer yandan Güneş-Plüton olumlu açısıyla otoritelerden, önemli insanlardan, büyüklerimizden aradığımız desteği görecek ve onaylanacağız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sinirli yapınızı göz önünde bulunacağınız kalabalık ortamlarda ortaya koyabilirsiniz. Gerginliklerinizin hayatınızdaki düzeni bozmasına izin vermeyin.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda oldukça gergin ve sinirli olabilirsiniz. Hayatınızda değişimler var ve siz bu değişimler konusunda önemli insanlardan destek alıyorsunuz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ortamlarınızda kolay tepki vermeye meyillisiniz. Kendi gücünüzle ve diğer insanlardan da destek alarak işleri istediğiniz gibi yoluna koyacaksınız

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinizde ağzınızdan çıkanları kulağınız duymalı. Sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destekle zorlukları ve sıkıntıları kolaylıkla aşabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gerginliklerinizi kontrol edin. Çok çabuk tepki verebilir, sinirli konuşmalar içine girebilirsiniz. Gelecek haftaya hazırlanırken kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kolay sinirlenmeye ve tepki vermeye açık olacaksınız. Gezintilere çıkmak gerilimi aşağıya çekebilir. Sanatsal işlerinizde kendinizi çok güçlü göreceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İçinizde tuttuğunuz birçok konu, aile ve özel hayatınızda bir sınav gibi sizi zorlayacak. Karşı taraftan alacağınız sonuçlara vereceğiniz tepkilere dikkat edin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenize karşı anlayışı elden bırakmayın. İletişim gücünüzü ilişki içinde olduğunuz insandan alabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de güçlü etkileriniz var.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gerginliğinizi kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda kolay öfkelenmeye açıksınız. İş alanlarınızdan alacağınız güçlü desteklerle olayları aşabileceksiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızdaki planları anlatırken sevdiklerinizi de işin içine dahil etmeye çalışın. Hayattan alacağınız keyifle istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İçsel ve dışsal gerginliklerinizi iyi kontrol edin. Biraz rahatlamalısınız. Aile hayatınızdan alınacak güçle sıkıntı yaşadığınız konuları yoluna koyabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ortamlarınızda gerginliğinizi kontrol edin. Çabuk tepki verebilirsiniz. Güçlü insanlardan göreceğiniz destekle girişimler konusunda rahatlıyorsunuz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ