Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (12 OCAK 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN ve yarın Ay, Yay burcunda olacak. Sırt, siyatik ve varis ağrıları azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun günlerdeyiz.

        Protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bol meyve tüketmek yararımıza olacak. Isınmadan spor yapmamaya özen göstermemiz gerekiyor.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi değiştirmeniz gereken noktalarda problemlerinizi iyi göreceksiniz. Farklı ortamlarda duygularınız çabuk değişebilir. Sabırsızlık gösterebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, tüm enerjinizi ailenize ve sevdiklerinize harcamak isteyebilirsiniz. İçinizdeki değişim isteğini, partnerinize anlatmadan harekete geçmeyin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde güçlü ve hızlı davranışlar sergilemeniz mümkün. Kafanızdan atamadığınız iş konularından uzaklaşın ve iletişiminizi sağlam tutun.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bulunduğunuz çevrelerden kolay sıkılacak ve farklı aktiviteler içine girmek isteyeceksiniz. Sağlığınızı fazla zorlayacak olaylardan uzak durun.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda karşılık göremediğinizde çabuk tepki verebilirsiniz. Her şeyi hızlı yapmaya meyilli olacaksınız. Değişik konular ilginizi çekecek.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yanlış anlaşılmalara kolay tepki verebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminizde her zamanki yaşantınızın dışına çıkıp yeni planlar yapmak isteyeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yoğun telefon ve haberleşme trafiğinizle, günü sakin geçirmeniz zor görünüyor. Arkadaş çevrenizle beraber güzel planlar yapabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızın genelinde bir monotonluk söz konusu olabilir ya da siz böyle hissedebilirsiniz. Halbuki bu aralar şansınızı kendiniz yaratıyorsunuz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yerinizde duramayan yapınızla çabuk hareket etmek isteyeceksiniz. Olayları gözlemleme yeteneğiniz yoğun, sevdiklerinizle iletişiminiz iyi olacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Konuları kafanızda gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ama davranış olarak içinizde tutamayabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışıyorsanız farklı temalarla kendinizi ortaya koymayı tercih edebilirsiniz. Çalışmıyorsanız, sosyal çevrenizle yapılacak planlar çok hoşunuza gidebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık ortamlarda bulunmayı tercih edeceksiniz. Güçlü duygularınızı ve hırsınızı işinizde veya özel hayatınızda bir şekilde göstermek isteyeceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ