Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (13 Ekim 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN gökyüzünde oluşan Güneş-Satürn olumlu açısının etkisiyle hayat bizi destekleyecek. Otorite figürlerinden ve önemli, söz sahibi kişilerden alacağımız etkili desteklerle kariyerimizde uzun vadeli ve kalıcı adımlar atabiliriz. Sorumluluklarımızı bilecek ve görevlerimizi hakkıyla üstlenmekten kaçınmayacağız. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar için oldukça uygun bir gün bizi bekliyor. Bunun bilincinde olarak hareket etmeli ve karşımıza çıkacak fırsatları mutlaka değerlendirmeliyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli konuşmalar ve görüşmeler içinde olabilir, bir iş teklifiyle karşı karşıya gelebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde sorumluluklarınızı üstlenecek, hayata sağlam gözlerle bakacaksınız.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bir işte çok güzel ve kalıcı adımlar atılabilir. Uzun zamandır uğraştığınız konularda rahat bir nefes alabilirsiniz. Kendinizi duygusal konularda şımartmak isteyebilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sorumluluklarını ve iş yükünü üstleneceksiniz. Verdiğiniz sözleri tutacaksınız. Bazı günlük işleriniz, iletişim yoğunluğunuza yenik düşebilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda aldığınız kararları etkili bir şekilde yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. İşlere disiplinle sarılacaksınız. Maddi konularda abartıya kaçmadan ilerlemelisiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hem iletişimsel konularda hem de özel hayatınızda çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Yakın çevrenizden bir insana verdiğiniz sözleri rahatça yerine getirebilirsiniz.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi kazançlarınızı aile hayatınıza aktarmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı bilerek adımlar atacaksınız. Yakın çevrenize verdiğiniz sözleri yerine getirmeye özen gösterin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilgisayar ve yayıncılık sektörlerinden biriyle uğraşıyorsanız çok güzel ve kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu durumun tadını çıkarmaya bakın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fikirlerinizi uygun zemine oturtup harekete geçebilirsiniz. Yaptığınız işlerde nasıl davranmanız gerektiğini bileceksiniz. Dış ortamlarda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızda konuşulan planları uygun zeminde halletmek için uygun bir gün olabilir. Kafanızdaki fikirleri etkili bir biçimde hayata geçirmek isteyeceksiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde çok güzel bir anlaşma gerçekleşebilir ve siz bu anlaşmanın altına kolaylıkla imzanızı atabilirsiniz. Başkalarının sorumluluklarını üstlenmekten korkmayacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, eğitim ve seyahatle ilgili konularda önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu anlaşmalarla geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş alanlarınızdaki sorumluluklarınızı kolay kavrayacak ve adım atmaktan çekinmeyeceksiniz. Dış ortamlarda veya seyahatlerde şans sizden yana olacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ