Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (14 NİSAN 2018)

        BAŞINIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN gökyüzünde oluşan Mars-Neptün olumlu açısıyla yaratıcı ve sanatsal etkilerle hareket edebiliriz. Başkalarını düşünerek adım atacak, faydalı enerjilerle dolu olacağız. 1 hafta boyunca etkili olacak Jüpiter- Plüton olumlu açısıyla şansımızı ve gücümüzü etkin bir şekilde ortaya koyabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sezgilerinizin size göstereceği yoldan ayrılmayın. Önemli parasal girişimlerinize anlayışla yaklaşacaksınız. Yapacaklarınızı önemseyeceksiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Özel hayatınızdaki kararlarınızda destekleneceksiniz. Sosyal çevrenizden alacağınız yardımlarla gelecek planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş veya para alanlarınızda işler tam istediğiniz gibi ilerleyebilir. Diğer insanlara işle ilgili konularda edeceğiniz yardımlar herkesin hoşuna gidebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Partnerinizin akrabalarıyla ilişkileriniz sizi harekete geçirebilir. Sevdiğiniz kişiye yol gösterebilir, deneyimlerinizden faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, insanlara yardım edeceksiniz. Aile hayatınız için yapacaklarınızla sevdiklerinize yol gösterebilirsiniz. Farklı konulara ilginiz yüksek olacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal harcamalarınızda sevdiğinizden hiçbir şeyi esirgemeyeceksiniz. Aşk veya yaratıcılıkla ilgili konularda çevrenize yol gösterebilirsiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi ilişkilerinizde yaratıcı, fedakâr, anlayışlı etkilerle yolunuza devam edebilirsiniz. Çevrenize hayata bakışınızla ilgili önemli bilgiler aktaracaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerinizde sözünüz dinlenecek. Çevrenizdeki insanlara yardım edecek, onlara yol göstermekten büyük mutluluk duyacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda ailenize yardımlarınız yüksek olabilir. Hayatı daha derinden algılamanız kişisel zenginliğinizi ve sahip olduklarınızı çoğaltabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenize anlayışla yaklaşacaksınız. Bugün insanlar sizin söylediklerinizi ve yaptıklarınızı uygulamaya meyilli olacak. Onları derinden etkileyeceksiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer ve iş alanlarınızda insanlara yol gösterebilir ve deneyimlerinizi onlarla paylaşabilirsiniz. Bu aralar özellikle kısa planlarda hızınıza kimse yetişemiyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızı düşünerek adımlar atacaksınız. Kendinizi geliştirdiğiniz noktalarda etrafınıza ve çevrenize yön vereceğiniz bir dönem içindesiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ